Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amersfoort Express

Details over dit uitje

De Amersfoort Express van Amersfoort Excursies is geen mooie treinreis, maar een spel dat is gebaseerd op het bekende tv-programma Peking Express.

Daarin reist een aantal koppels al liftend dwars door een vreemd land met maar één ding voor ogen: alle opdrachten op een juiste manier uitvoeren en als eerste de eindstreep zien te halen!

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams van 5 tot 8 personen en hiermee gaat u het ultieme avontuur aan in de Amersfoort Express; u weet niet waar u tijdens deze verkenningstocht terecht komt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale zien te bereiken...!

Met het goed uitvoeren van diverse opdrachten kunt u zelfs sneller vervoer winnen. Bij elk nieuw checkpoint ontvangt u van ons een andere fysieke of mentale opdracht. Een snufje improvisatie- en doorzettingsvermogen zijn geen luxe!

Amersfoort Express is voor de echte stadsindiaan, zonder angst en met een blik op de finish zult u tot het uiterste moeten gaan! Het snelste team sleept uiteindelijk de ‘Amersfoort Express hoofdprijs’ in de wacht, een welverdiend cadeau voor alle moeite!

Beleef dit originele spelprogramma in de binnenstad van Amersfoort en sta pal voor uw team!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 Drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Vervoersmiddel(en)
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan