Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beklimming Onze Lieve Vrouwentoren in Amersfoort

Details over dit uitje

Op zoek naar een uitdaging in Amersfoort? Doe de Beklimming van de Onze Lieve Vrouwentoren, 98 meter hoog, met een vakkundige gids van Amersfoort Excursies.

Kom alles te weten over dit beroemde landmark. De toren bezit 100 klokken en is het kadastrale middelpunt van Nederland. In circa 45 minuten beklimt u de 346 treden van dit prachtige Middeleeuwse monument.

Over de Onze Lieve Vrouwentoren, ook wel in de volksmond de Lange jan genoemd, zijn diverse boeiende legendes en verhalen te vertellen.

Onze begeleider kent de historie van dit monument tot in detail en loopt met u mee tijdens uw beklimming.

Na een kwartiertje staat u op het hoogste punt en heeft u prachtig uitzicht over de stad. Bij helder weer is zelfs de Dom in Utrecht te zien.

Deze tour duurt ca. 45 minuten en zorgt gelijk voor een schitterend panorama over de stad. Aansluitend kunt u uiteraard een andere rondleiding of stadswandeling van Amersfoort Excursies boeken! Veel plezier.

De onze Lieve Vrouwetoren is te beklimmen van april t/m oktober. Informeer naar de mogelijkheden.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 45 minuten privé rondleiding met boeiende anekdotes
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan