Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop CD Opnemen in Amersfoort

Details over dit uitje

De Beatles zijn ook zo begonnen! Beleef met de Workshop CD Opnemen een opnamesessie met Amersfoort Excursies in het centrum van Amersfoort.

Voor deze opnamesessie heeft u maar één ding nodig, uw stem! U heeft bij deze workshop van Amersfoort Excursies de keuze uit een megalijst van de mooiste nummers en samen met een echte professional gaat u een CD opnemen.

Ondertussen moet u als artiest af en toe even de keel smeren met een drankje, waarna u vervolgens de sterren uit de hemel gaat zingen!

Wij zorgen voor een ervaren geluidstechnici en alle apparatuur die er maar nodig is. Onder begeleiding gaan jullie vervolgens een uur heel hard oefenen, eventueel je eigen tekst schrijven en je klaar maken voor de opname.

Uw favoriete nummer, eventueel met uw eigen tekst, maar zeker met uw eigen stem wordt opgenomen en professioneel gemixt. Als de technici klaar zijn met uw opname en het eindresultaat op cd staat, krijgt u deze uiteraard thuisgestuurd (1 exemplaar per groep).

Misschien betekent dit wel jouw muzikale doorbraak!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje
  • Exemplaar van de opgenomen CD
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Amersfoort Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan