Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DJ Workshop in Amersfoort

Details over dit uitje

Is het jouw droom om op grote festivals als Sensation te staan als Top DJ? Amersfoort Excursies biedt de mogelijkheid om de basis te leren met de DJ Workshop in Amersfoort.

Het beste van het beste staat tot je beschikking! Professionele DJ’s staan klaar om jou en je vrienden in te wijden in de geheimen van de lekkerste sound. Neem de stap in de wereld van techno en dance, doe een cursus mixen voor gevorderden en neem je plaats in achter beroemde DJ’s zoals Sydney Samson en Armin van Buuren.

Je krijgt uitleg over het gebruik van de draaitafels, de betekenis en het gebruik van diverse knoppen en je krijgt een demonstratie van het scratchen. Uiteraard krijg je volop de gelegenheid om zelf te scratchen, in te mixen, enzovoorts!

De basics van de DJ-professional leer je tijdens deze workshop in een handomdraai. Aan jou om je naambekendheid te vergroten en je talent te verzilveren!

Deze workshop kan overigens ook op locatie gegeven worden! De DJ’s van Amersfoort Excursies komen naar je toe!!

Inclusief:
  • Nieuwste DJ equipment
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Deze workshop is goed te combineren met andere workshops, zoals onze Percussie of Zumba workshop, of in combinatie te organiseren met een borrel of diner achteraf.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan