Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scoor je eigen Kersthit in Amersfoort

Details over dit uitje

Wat is leuker dan een kerstkaart? Een kersthit natuurlijk! Bij Amersfoort Excursies' in Amersfoort gaat u uw eigen Kersthit-cd opnemen.

Uiteraard selecteert u zelf uw favoriete liedje, maar eenmaal in de studio gaan we eerst even repeteren om de stembanden goed los te maken en het mengpaneel in te stellen.

Wordt het een klassieker van Bing Crosby of een hit van 'Wham' uit de jaren tachtig? U kunt natuurlijk ook een eigen tekst meenemen, zodat het in ieder geval een origineel nummer wordt.

Na afloop krijgt u de professionele opname mee naar huis en verstuurt u deze zo naar uw familie en vrienden! En waarom niet gelijk even een kopie naar 3FM versturen? Misschien wordt het een regelrechte hit!

Zin in een lekker diner of lunch na afloop van de opname? Bespreek uw wensen met onze vakkundige medewerkers! Veel plezier met het mixen van uw ideale kerstsound!

Inclusief:
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje
  • Exemplaar van de opgenomen CD
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan