Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop in Amersfoort

Details over dit uitje

Koken met sterren, over de kook raken, of koken met smulpapen; het kan altijd beter, en dat lukt met de Kookworkshop van Amersfoort Excursies in Amersfoort.

Gelukkig heeft Amersfoort Excursies voor deze cursus in een kookstudio in Amersfoort een iets minder assertieve Gordon Ramsey kunnen aantrekken.

Onder het genot van een drankje zult u de meest verrukkelijke gerechten voor u zelf en voor anderen koken en op tafel zetten.

In groepen van 2 à 3 personen laat u de meester uitleggen wat wel en wat niet kan in een sterrenrestaurant. Onze Chefs hebben allerlei handige tips, zodat u in een mum van tijd als een volleerde keukenprins of hobbykok de sterren van de hemel gaat proeven.

Nadat u uw kookkunsten heeft laten zien gaan we aan tafel en proeft iedereen van het resultaat. Dat wordt smullen!

Inclusief:
  • Kookles van professionele koks
  • Diner
  • Gebruik van schorten en receptuur
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

U kunt dit arrangement ook altijd combineren met bijvoorbeeld een leuke rondvaart of onze griezelige spooktocht! Bespreek samen met ons de diverse mogelijkheden!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan