Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondvaart – High Tea – Amersfoort Express in Amersfoort

Details over dit uitje

Bent u al eens aan boord geweest van een rondvaartboot in de Keistad? Nee? Doe dan de rondvaart - high tea - amersfoort-express van Amersfoort Excursies.

11.00 - 12.00 Rondvaart

U ziet Amersfoort dan vanaf een hele boeiende kant: het water!

12.15 - 13.30 High Tea

Na de rondvaart nodigt Amersfoort Excursies u uit voor een heerlijk uitgebreide High Tea in Amersfoort. De scones, sandwiches, cakejes, thee en andere lekkernijen staan voor u klaar. U kunt even lekker snoepen en u voorbereiden op wat komen gaat tijdens uw vervolg van dit arrangement in Amersfoort.

13.30 - 17.30 Amersfoort Express

Amersfoort express? Uiteraard! De naam van dit spel is gebaseerd op de tv-serie Peking Express, een serie waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reist en onderweg opdrachten uitvoert.

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen...!

Het snelste team met de meeste juiste oplossingen, wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog sneller vervoer winnen dus dubbel voordeel!

Gebruik de kracht van je team en benut de individuele vaardigheden om als eerste te eindigen…!

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Uitgebreide High-Tea in het centrum van Amersfoort
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • 2 Drankjes
  • Vervoersmiddel(en)
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit dagarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Beleef ook bij Amersfoort Excursies uw activiteiten, afdelingsuitje, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitstapje, boottocht, evenement, groepsactiviteit, groepsuitjes, kroegentocht, paaldansen, personeelsfeest, speurtochten, steptocht, teambuilding, teamuitje, uitjes, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en workshops in Amersfoort.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan