Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Teambuildingdiner in Amersfoort

Details over dit uitje

Beetje teambuilding nodig? Amersfoort Excursies nodigt u en uw groep uit in Amersfoort voor een bijzonder 3-gangen Saamhorigheidsdiner c.q. cabaret diner.

Twee vriendinnen van ons uit Aerdenhout hebben de gave om met succes kil individualisme tegen te gaan en het ouderwetse saamhorige 'wij-gevoel' te creëren. U en uw groep kijken u ogen uit!

Op subtiele wijze, door middel van zang, dans en een fikse dosis coaching, brengen de hartsvriendinnen u en uw gezelschap dichter bij elkaar.

Onze Aerdenhoutse dames geloven niet erg in een dagje survival in de Ardennen of een paintball middag op de hei. Het kan ook op een hele andere manier!

Deze show van Amersfoort Excursies is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten en teambuilding.

U kunt van tevoren onderwerpen aandragen, die gebruikt zullen worden in de show. Zo wordt het een volledig op maat gesneden uitje! Informeer naar alle mogelijkheden!

Programma-indicatie:

19.00 - 19.20 Animatie
19.20 - 19.50 Voorgerecht
19.50 - 20.20 Rad van fortuin
20.20 - 21.20 Hoofdgerecht
21.20 - 22.00 Los zand
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Entertainment op maat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan