Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Amersfoort

Details over dit uitje

Speel The Ratrace 88 van Amersfoort Excursies: een combi van Crazy 88 en Wie is de Rat. Gek doen in Amersfoort in een mix van twee hilarische tv-shows, maar dan net even anders.

Amersfoort Excursies noemt het 'The Ratrace 88' en het opdrachtenspel wordt gespeeld met een goed humeur en het is vooral een beetje ondeugend.

Een aantal bijzondere opdrachten uitvoeren in het centrum van Amersfoort en ontdekken wie die vervelende ‘Rat’ nu eigenlijk is… die vervelende saboteur die alles in honderd laat lopen…

Uw gezelschap wordt in het centrum van Amersfoort opgesplitst in teams van 5 - 8 personen en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het uitbundigst... uuhh we bedoelen het snelst! En welk team ontmaskert na afloop de rat?

Tja, wat u precies moet gaan doen, dat blijft nog even een verrassing, maar om een tipje van de sluier op te lichten, het kan evengoed een dansje zijn rond Onze Lieve Vrouwentoren, een paar pegels verdienen als straatartiest of iets anders geks. Misschien een kopje koffie drinken op het politiebureau? Jazeker, zo gek wordt het!

Ondertussen is de Rat natuurlijk bezig om alle opdrachten te saboteren zodat er kostbare tijd verloren gaat! Georganiseerd gek doen binnen de de tijdslimiet, dat is Ratrace 88!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 Drankje
  • Drankje voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan