Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Lunchspel Amersfoort

Details over dit uitje
Flikken Lunchspel Amersfoort

Op zoek naar de ideale combinatie van spel en ontspanning? Boek dan het Flikken Lunchspel van Amersfoort Excursies. U maakt kennis met de leukste restaurantjes in het centrum van Amersfoort en neemt deel aan een spannende moordzaak. Welk onderzoeksteam presteert het beste en haalt het tot de finish?

Wij verdelen jullie gezelschap in verschillende teams die in een race tegen de klok, tegen elkaar gaan strijden. Aan de hand van een opdrachtenboekje en een politiedossier gaan jullie aan het werk. Op elke locatie vindt u nieuwe aanwijzingen, echter zult u deze wel eerst moeten vinden.

Hier zult u aardige trek van krijgen en dat is maar goed ook, want de moordzaak van het Flikken Lunchspel leidt naar verschillende restaurants waar diverse lunchgerechten worden geserveerd. Langzaam maar zeker komen jullie dichterbij de climax  van de middag. In het tweede deel komt snelheid van pas, want anders is het moordwapen misschien al verdwenen.

Jullie zoektocht leidt onherroepelijk naar het laatste restaurant waar genoten wordt van een heerlijk dessert.  Hier worden de amateurs van de professionals gescheiden wanneer de case wordt geanalyseerd. Ben jij het beste detectiveteam van het Flikken Lunchspel en ga jij naar huis met een prachtige prijs?!

Programma-indicatie

13.00 - 14.00 Voorgerecht / speluitleg
14.00 - 15.00 Flikken game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Flikken game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan