Bedrijfsuitjes Amersfoort

Op stap in Amersfoort met collega's of medewerkers? Zoekt u bijzondere bedrijfsuitjes in en rondom Amersfoort die professioneel op de kaart worden gezet? Amersfoort Excursies biedt u een groot aanbod gevarieerde combinatiearrangementen en bedrijfsuitjes om van uw event iets heel speciaals te maken. Bedrijfsuitjes zoals ons Rondleiding Mondriaanhuis – Lunch – Wie is de Rat arrangement of het altijd opwindende Moordlunch bedrijfsuitje. Maar er zijn nog veel meer bedrijfsuitjes die misschien goed passen bij uw dagje uit in Amersfoort. Meer weten over onze bedrijfsuitjes en onze organisatie? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact
Dinner – Escape City Tablet Game in Amersfoort
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Amersfoort Excursies in Amersfoort. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Amersfoort
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Amersfoort Excursies in Amersfoort starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Amersfoort
Amersfoort Excursies biedt u de Escape City Game aan in hartje Amersfoort waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
De Kolonisten van Amersfoort – Tablet City Game
Zin in een avontuurlijke City Game in het centrum van Amersfoort met vrienden, familie of collega's? De Kolonisten van Amersfoort haakt in op het populaire bordspel 'Kolonisten van Catan'. U gaat als team op zoek naar grondstoffen om in Amersfoort de kolonie van uw dromen op te bouwen. Door gebouwen en plekken in te sluiten verzamelt u grondstoffen en kunt u uw geplunderde buit verhandelen en nog veel meer rijkdom verzamelen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Amersfoort
In Amersfoort zal de quizmaster van Amersfoort Excursies bij het Ik hou van Holland Dinerspel grappige, interessante vragen stellen over de muziekhistorie.
Vanaf 10 personen
4.00 uur
Favoriet
Moorddiner in Amersfoort
Amersfoort Excursies heeft in Amersfoort een rechercheur gevonden, om tijdens dit Moorddiner met u de moord op te lossen, die in uw gezelschap is gepleegd.
Vanaf 8 personen
4.00 uur
Favoriet
De Pubquiz in Amersfoort
Even gezellig erop uit met familie, vrienden of collega's in Amersfoort? Boek de PubQuiz van Amersfoort Excursies en maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een belevenis! Wij nemen u mee naar een gezellig café in het centrum voor een verrassende quiz vol komische momenten. Onze quizmaster stelt u vragen over de onderwerpen Vaderlandse geschiedenis, sport, muziek en de actualiteit. Wat weet u van ons kleine kikkerlandje?
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Walking Dinner in Amersfoort
Geniet bij het Walking Dinner van Amersfoort Excursies in Amersfoort van een 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze én van de prachtige stad.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Amersfoort
Amersfoort Excursies presenteert het ultieme bedrijfsuitje of groepsuitje voor iedereen die wat bijzonders te melden heeft en het niet erg vindt om een geheimpje te delen! Ranking The Stars in Amersfoort speelt zich af in een gezellig decor, bovendien serveren wij er ook nog eens een compleet 3-gangen diner bij. Smakelijk en onthullend, zowel feestelijk maar vooral gezellig en eindelijk komt u er eens achter dat die ene collega of uw beste vriendin er wel een hele gekke gewoonte op na houdt.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Crazy 88 in Amersfoort
Het Crazy 88 spel van Amersfoort Excursies is een mix van knotsgekke en bizarre opdrachten in Amersfoort, voor echte daredevils en spontane gezelschappen.
Vanaf 10 personen
2.50 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game in Amersfoort
Speel in Amersfoort de Empire City Tablet Game: een uitdagend virtueel en hypermodern spel van Amersfoort Excursies, dat Europa razendsnel verovert.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Amersfoort
Amersfoort Excursies komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Amersfoort. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Amersfoort
Een afwisselend en spannend uitje in de Keistad met alles er op en er aan? Boek dan het Lunch - Crime City Tablet Game - Borrel uitje van Amersfoort Excursies.
Vanaf 12 personen
4.00 uur
Favoriet
GPS Speurtocht in Amersfoort
De unieke GPS Speurtocht van Amersfoort Excursies leidt dwars door het centrum van Amersfoort. Zorg dat u op tijd bij de aangeven locatie arriveert.
Vanaf 10 personen
3.00 uur
Favoriet
Get the Picture in Amersfoort
Tijdens de stadswandeling en fotospeurtocht Get the Picture van Amersfoort Excursies leert u in teams het centrum van Amersfoort in detail kennen.
Vanaf 10 personen
3.00 uur
Favoriet
Wie is de Rat in Amersfoort
Het Wie is de Rat spel van Amersfoort Excursies gaat tot het uiterste. Naast uitvoeren van opdrachten dien je op je hoede te zijn; een medespeler is De Rat!
Vanaf 10 personen
3.50 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Quiz in Amersfoort
De ‘Ik Hou Van Holland quiz' van Amersfoort Excursies staat garant voor twee uur dolle pret, Hollandse muziek en hilarische vragen over artiesten en BN-ers.
Vanaf 10 personen
2.00 uur
Favoriet
Amersfoort Express
De Amersfoort Express van Amersfoort Excursies is geen mooie treinreis, maar een spel dat is gebaseerd op het bekende tv-programma Peking Express.
Vanaf 20 personen
4.00 uur
Favoriet
Bonbon Workshop – Diner in Amersfoort
Een heerlijke culinaire verrassingscombinatie voor een uniek dagje uit in Amersfoort. Maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een culinair feest en doe mee aan de Bonbon Workshop van Amersfoort Excursies en geniet daarna van een voortreffelijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Amersfoort
Groepsuitje of bedrijfsuitje in de avond aan het plannen in Amersfoort? Bij Amersfoort Excursies kunt u nu een gezellige speurtocht en een 3-gangen diner combineren! Wij nemen u mee naar de gezelligste restaurants en de mooiste plekjes van de stad. Zeer afwisselend en altijd boordevol lekkernijen en culinaire hoogstandjes! U bezoekt drie verschillende restaurants en gaat tussendoor ook nog even in teams op pad.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet