Avondarrangementen Amersfoort

Een gezellig, opwindend of culinair avondje uit met familie, vrienden of collega's, het begint doorgaans met de gezellige avondarrangementen van Amersfoort Excursies. Wij bieden u complete programma's om uw avondje uit in Amersfoort extra cachet te geven. Reserveer bijvoorbeeld eens het altijd spannende Moorddiner in Amersfoort of geniet van ons voortreffelijke Stand Up Comedy Dinner, het zijn maar een paar voorbeelden van avondarrangementen die u bij ons realiseert. Elk avondarrangement wordt geheel op maat georganiseerd. Voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes of gewoon een avondje met de familie. Bekijk hier al onze feestelijke avondarrangementen en maak een keuze.

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact
Dinner – Escape City Tablet Game in Amersfoort
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Amersfoort Excursies in Amersfoort. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Amersfoort
In Amersfoort zal de quizmaster van Amersfoort Excursies bij het Ik hou van Holland Dinerspel grappige, interessante vragen stellen over de muziekhistorie.
Vanaf 10 personen
4.00 uur
Favoriet
Walking Dinner in Amersfoort
Geniet bij het Walking Dinner van Amersfoort Excursies in Amersfoort van een 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze én van de prachtige stad.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Amersfoort
Amersfoort Excursies presenteert het ultieme bedrijfsuitje of groepsuitje voor iedereen die wat bijzonders te melden heeft en het niet erg vindt om een geheimpje te delen! Ranking The Stars in Amersfoort speelt zich af in een gezellig decor, bovendien serveren wij er ook nog eens een compleet 3-gangen diner bij. Smakelijk en onthullend, zowel feestelijk maar vooral gezellig en eindelijk komt u er eens achter dat die ene collega of uw beste vriendin er wel een hele gekke gewoonte op na houdt.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Crime City Tablet Dinner Game in Amersfoort
Speel de Crime City Tablet Dinner game van Amersfoort Excursies in Amersfoort. Een hypermodern, virtueel spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.50 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Amersfoort
Groepsuitje of bedrijfsuitje in de avond aan het plannen in Amersfoort? Bij Amersfoort Excursies kunt u nu een gezellige speurtocht en een 3-gangen diner combineren! Wij nemen u mee naar de gezelligste restaurants en de mooiste plekjes van de stad. Zeer afwisselend en altijd boordevol lekkernijen en culinaire hoogstandjes! U bezoekt drie verschillende restaurants en gaat tussendoor ook nog even in teams op pad.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Dinner Game in Amersfoort
Speel de Empire City Tablet Dinner game van Amersfoort Excursies in Amersfoort. Een virtueel, hypermodern spel, in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.50 uur
Favoriet
Moorddiner in Amersfoort
Amersfoort Excursies heeft in Amersfoort een rechercheur gevonden, om tijdens dit Moorddiner met u de moord op te lossen, die in uw gezelschap is gepleegd.
Vanaf 8 personen
4.00 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Amersfoort
Groepsuitje in Amersfoort organiseren met wat onnavolgbaar avontuur en spanning? Wat dachten jullie van even uitgebreid dineren op drie verschillende locaties en tussen de gerechten door op zoek gaan naar een Rat in plaats van een Mol?
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Rondleiding Mondriaanhuis – Rondvaart Amersfoort – Diner
Amersfoort Excursies neemt uw gezelschap mee naar de mooiste bezienswaardigheden van Amersfoort, waaronder het Mondriaanhuis.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Amersfoort
De Crazy Dinner Game van Amersfoort Excursies staat garant voor een culinaire avontuurlijke ontdekkingsreis, met verrukkelijk eten en hilarische opdrachten.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Amersfoort
Amersfoort Excursies heeft een spetterend Popquiz Diner. Tijdens een heerlijk diner wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Welke categorie kiest u?
Vanaf 30 personen
4.50 uur
Favoriet
Pokeravond in Amersfoort
In een sfeervolle locatie in de binnenstad van Amersfoort leert u van de pro tijdens de Pokeravond de spelregels van de snelst groeiende sport van ons land.
Vanaf 10 personen
5.00 uur
Favoriet
Stand Up Comedy Dinner in Amersfoort
In hartje Amersfoort treft u een stand-up comedian, die u tijdens dit heerlijke drie-gangen Stand Up Comedy Dinner van Amersfoort Excursies gaat vermaken.
Vanaf 15 personen
3.00 uur
Favoriet
Wijnproeverij – Rondleiding – Diner in Amersfoort
Amersfoort Excursies heeft voor u in Amersfoort een heerlijke culinair en cultureel arrangement georganiseerd: een Wijnproeverij met Rondleiding en Diner.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Bonbon Workshop – Diner in Amersfoort
Een heerlijke culinaire verrassingscombinatie voor een uniek dagje uit in Amersfoort. Maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een culinair feest en doe mee aan de Bonbon Workshop van Amersfoort Excursies en geniet daarna van een voortreffelijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen, Opscheppen & Steppen in Amersfoort
De gids van Amersfoort Excursies laat u in 'Beppen, Opscheppen & Steppen', een unieke culinaire steptocht, alle mooie bezienswaardigheden zien.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Etiquette diner met butler in Amersfoort
"Hoe heurt het eigenlijk?" Leer het allemaal tijdens het altijd gezellige Etiquette diner van Amersfoort Excursies. Op een gezellige locatie leren jullie jezelf te gedragen! Onder leiding van onze eigen Jort Kelder, die voor deze gelegenheid als butler in rokkostuum is gestoken, leren jullie de finesses van de etiquette tijdens een voortreffelijk 3-gangen diner. Deze butler weet als geen ander wat er voor nodig is om aan te sluiten bij de 'nouveau riche'.  
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Culinaire Fotopuzzeltocht in Amersfoort
Een tour door Amersfoort, met avontuur en eten? Voer tussen de gerechten leuke opdrachten uit met de Culinaire Fotopuzzeltocht van Amersfoort Excursies.
Vanaf 10 personen
5.50 uur
Favoriet
Tapas Stappen in Amersfoort
Geniet bij Tapas Stappen met gids van Amersfoort Excursies in Amersfoort van de lekkerste tapas in verschillende restaurants én van de prachtige stad.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet