Vrijgezellenfeesten Amersfoort

Feestje organiseren in Amersfoort? Hieronder vinden jullie een overzicht van alle feestelijke vrijgezellenfeesten die de medewerkers van Amersfoort Excursies in gang kunnen zetten. Elk vrijgezellenfeest is geheel op maat te organiseren, inclusief de mooiste decors, de populairste DJ's en welk ander entertainment dan ook. En altijd iets speciaal voor de bruid of gom, want die moet wel in 't zonnetje worden gezet! Reserveer bijvoorbeeld onze Salsa Workshop in Amersfoort of het altijd ludieke Crazy 88 om op ieders gezicht weer een vette glimlach te toveren. Bekijk al onze vrijgezellenfeesten en neem contact op met onze medewerkers om de details te bespreken.

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact
The Hangover Tablet Game in Amersfoort
Amersfoort Excursies heeft een hilarisch vrijgezellenuitje: The Hangover. Speel de virtuele game in Amersfoort. Hilariteit, actie, ontspanning gegarandeerd.
Vanaf 8 personen
2.00 uur
Favoriet
De KutCake Workshop
Zet je vrijgezellenfeest of verjaardag in Amersfoort even ludiek op de kaart met de KutCake Workshop van Amersfoort Excursies. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in Amersfoort waar onder deskundige begeleiding de lekkerste.....cakejes worden gemaakt. Het centrale thema is het vrouwelijk geslachtsdeel dat, zoals jullie wellicht al weten, in een grote variëteit aan vormen kan worden gebakken en versierd.
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
Popquiz Lunch
Houdt u van muziek, dansen én lekker eten? Dan is de Popquiz Lunch van Amersfoort Excursies in Amersfoort zeker iets voor u. Een Popquiz Lunch van Amersfoort Excursies is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een heerlijke lunch op een toplocatie in het centrum van Amersfoort. Je vrijgezellenuitje of groepsuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef opnieuw de sounds van een ver verleden of ontdek wie van jullie helemaal op de hoogte is van de nieuwste hippe artiesten en 'catchy' songs.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game in Amersfoort
Amersfoort Excursies komt met het meest bijzondere vrijgezellenuitje in Amersfoort dat je maar kunt bedenken: de virtuele game The Wedding Planner.
Vanaf 8 personen
2.00 uur
Favoriet
De Kolonisten van Amersfoort – Tablet City Game
Zin in een avontuurlijke City Game in het centrum van Amersfoort met vrienden, familie of collega's? De Kolonisten van Amersfoort haakt in op het populaire bordspel 'Kolonisten van Catan'. U gaat als team op zoek naar grondstoffen om in Amersfoort de kolonie van uw dromen op te bouwen. Door gebouwen en plekken in te sluiten verzamelt u grondstoffen en kunt u uw geplunderde buit verhandelen en nog veel meer rijkdom verzamelen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Pain Game Amersfoort
De Pain Game is een uniek spelprogramma dat al in geuren en kleuren te zien is op Tv maar nu ook gewoon in centrum Amersfoort te organiseren is! Ga met vrienden of collega's tijdens jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje spannende en uitdagende opdrachten aan en win de felbegeerde hoofdprijs van Amersfoort Excursies!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Amersfoort
Amersfoort Excursies presenteert het ultieme bedrijfsuitje of groepsuitje voor iedereen die wat bijzonders te melden heeft en het niet erg vindt om een geheimpje te delen! Ranking The Stars in Amersfoort speelt zich af in een gezellig decor, bovendien serveren wij er ook nog eens een compleet 3-gangen diner bij. Smakelijk en onthullend, zowel feestelijk maar vooral gezellig en eindelijk komt u er eens achter dat die ene collega of uw beste vriendin er wel een hele gekke gewoonte op na houdt.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Creatieve Cupcake Cursus in Amersfoort
Tijdens de Creatieve Cupcake Cursus van Amersfoort Excursies leert u in Amersfoort hoe u zelf de mooiste en lekkerste cupcakes kunt maken en versieren.
Vanaf 10 personen
2.00 uur
Favoriet
Scooter Tour in Amersfoort
Wilt u Amersfoort eens van dichtbij bekijken, maar dan knorrend op een scooter? Bij Amersfoort Excursies boekt u zo een toeristische Scooter Tour met gids.
Vanaf 10 personen
2.00 uur
Favoriet
Bonbon Workshop in Amersfoort
Amersfoort Excursies nodigt u uit voor de Bonbon Workshop in Amersfoort. U krijgt les in het maken van overheerlijke bonbons, met vulling van o.a. slagroom, noten en fudge.
Vanaf 10 personen
2.50 uur
Favoriet
Popquiz in Amersfoort
Amersfoort Excursies komt nu met een spetterende popquiz. In hartje Amersfoort wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Voor welke categorie kiest u?
Vanaf 10 personen
2..00 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Lunch in Amersfoort
De Ik hou van Holland Lunch van Amersfoort Excursies lijkt op de tv-quiz, maar dan beter en is te spelen in de Keistad, inclusief heerlijke 3-gangen lunch.
Vanaf 10 personen
3.50 uur
Favoriet
Bonbon Workshop – Diner in Amersfoort
Een heerlijke culinaire verrassingscombinatie voor een uniek dagje uit in Amersfoort. Maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een culinair feest en doe mee aan de Bonbon Workshop van Amersfoort Excursies en geniet daarna van een voortreffelijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Workshop Naaktmodel Schilderen in Amersfoort
Nee, Amersfoort Excursies laat u in deze workshop niet naakt modelschilderen; u gaat een naaktmodel schilderen. Wij het model, u de creativiteit.
Vanaf 10 personen
2.50 uur
Favoriet
Wijnproeverij in Amersfoort
Tijdens de wijnproeverij van Amersfoort Excursies in Amersfoort zal u onder de bezielende leiding van deskundige vinologen een echte wijnkenner worden.
Vanaf 10 personen
1.50 uur
Favoriet
Workshop Etiquette met Butler
Groepsuitje of bedrijfsuitje in Amersfoort in stijl organiseren? Etiquetteregels zijn de smeerolie van elke sociale happening. 'Hoe heurt het eigenlijk?' dat is de centrale vraag waar het tijdens deze workshop Etiquette met butler van Amersfoort Excursies om draait. We nemen jullie mee naar een gezellige locatie waar onze butler in rokkostuum aan jullie gaat uitleggen aan welke regels je tegenwoordig allemaal moet voldoen.
Vanaf 12 personen
2 uur
Favoriet
De Pubquiz in Amersfoort
Even gezellig erop uit met familie, vrienden of collega's in Amersfoort? Boek de PubQuiz van Amersfoort Excursies en maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een belevenis! Wij nemen u mee naar een gezellig café in het centrum voor een verrassende quiz vol komische momenten. Onze quizmaster stelt u vragen over de onderwerpen Vaderlandse geschiedenis, sport, muziek en de actualiteit. Wat weet u van ons kleine kikkerlandje?
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Workshop Graffiti Spuiten in Amersfoort
Even samen met vrienden of collega's iets creatiefs doen? De workshop Graffiti spuiten van Amersfoort Excursies maakt echte Graffitikunstenaars van jullie. Onder enthousiaste begeleiding gaan jullie flink met spuitbussen tekeer om je eigen 'Tag' te zetten. Wat dacht je ervan om jullie bedrijfslogo op een unieke manier vorm te geven of om je eigen 'Herman Brood' te maken en die op te hangen in de verenigingskantine?
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop IJssculpturen maken in Amersfoort
Voor kleine en grotere groepen, schoolklassen en dagjes uit met familie of vrienden of gewoon met de hele bedrijfsafdeling, deze workshop IJssculpturen maken van Amersfoort Excursies is voor iedereen die zijn 'innerlijke Eskimo' naar boven wilt laten komen. Onder leiding van een 'IJssculptuur Rodin' gaan jullie aan de lag om een ijskoud beeldhouwwerk uit een groot stuk ijs te hakken.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Amersfoort
In Amersfoort zal de quizmaster van Amersfoort Excursies bij het Ik hou van Holland Dinerspel grappige, interessante vragen stellen over de muziekhistorie.
Vanaf 10 personen
4.00 uur
Favoriet