Spelprogramma's Amersfoort

De sportiefste, meest muzikale, meest ludieke spelprogramma’s van Amersfoort Excursies, allemaal netjes op een rijtje. Bekijk hier al onze favoriete spelprogramma’s en maak van dat bedrijfsuitje of groepsuitje met vrienden of familie één groot feest. Bekijk bijvoorbeeld eens het spelprogramma ‘Empire City Game City Game‘ of ‘Wie is de Rat in Amersfoort‘, elk van deze spelprogramma’s wordt geheel op maat voor u georganiseerd en versterkt de teamgeest. Bovendien wordt elk spelprogramma net zo makkelijk in een volledig verzorgd dagprogramma geïncorporeerd. Bij Amersfoort Excursies is alles te regelen! Veel plezier!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact
Escape City Tablet Game in Amersfoort
Amersfoort Excursies biedt u de Escape City Game aan in hartje Amersfoort waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
De Pubquiz in Amersfoort
Even gezellig erop uit met familie, vrienden of collega's in Amersfoort? Boek de PubQuiz van Amersfoort Excursies en maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een belevenis! Wij nemen u mee naar een gezellig café in het centrum voor een verrassende quiz vol komische momenten. Onze quizmaster stelt u vragen over de onderwerpen Vaderlandse geschiedenis, sport, muziek en de actualiteit. Wat weet u van ons kleine kikkerlandje?
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
De Kolonisten van Amersfoort – Tablet City Game
Zin in een avontuurlijke City Game in het centrum van Amersfoort met vrienden, familie of collega's? De Kolonisten van Amersfoort haakt in op het populaire bordspel 'Kolonisten van Catan'. U gaat als team op zoek naar grondstoffen om in Amersfoort de kolonie van uw dromen op te bouwen. Door gebouwen en plekken in te sluiten verzamelt u grondstoffen en kunt u uw geplunderde buit verhandelen en nog veel meer rijkdom verzamelen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Quiz in Amersfoort
De ‘Ik Hou Van Holland quiz' van Amersfoort Excursies staat garant voor twee uur dolle pret, Hollandse muziek en hilarische vragen over artiesten en BN-ers.
Vanaf 10 personen
2.00 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Amersfoort
Amersfoort Excursies komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Amersfoort. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Pain Game Amersfoort
De Pain Game is een uniek spelprogramma dat al in geuren en kleuren te zien is op Tv maar nu ook gewoon in centrum Amersfoort te organiseren is! Ga met vrienden of collega's tijdens jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje spannende en uitdagende opdrachten aan en win de felbegeerde hoofdprijs van Amersfoort Excursies!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game in Amersfoort
Speel in Amersfoort de Empire City Tablet Game: een uitdagend virtueel en hypermodern spel van Amersfoort Excursies, dat Europa razendsnel verovert.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Crazy 88 in Amersfoort
Het Crazy 88 spel van Amersfoort Excursies is een mix van knotsgekke en bizarre opdrachten in Amersfoort, voor echte daredevils en spontane gezelschappen.
Vanaf 10 personen
2.50 uur
Favoriet
Wie is de Rat in Amersfoort
Het Wie is de Rat spel van Amersfoort Excursies gaat tot het uiterste. Naast uitvoeren van opdrachten dien je op je hoede te zijn; een medespeler is De Rat!
Vanaf 10 personen
3.50 uur
Favoriet
Crime City Tablet Dinner Game in Amersfoort
Speel de Crime City Tablet Dinner game van Amersfoort Excursies in Amersfoort. Een hypermodern, virtueel spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.50 uur
Favoriet
Empire City Tablet Dinner Game in Amersfoort
Speel de Empire City Tablet Dinner game van Amersfoort Excursies in Amersfoort. Een virtueel, hypermodern spel, in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.50 uur
Favoriet
Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Amersfoort
Een spannend uitje of bedrijfsfeest in de Keistad met alles er op en er aan? Boek dan de Lunch, Empire City Tablet Game en Borrel van Amersfoort Excursies.
Vanaf 12 personen
4.00 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game in Amersfoort
Maak in Amersfoort kennis met de hypermoderne virtuele Crime City Tablet Game van Amersfoort Excursies. U gaat in verschillende teams de strijd met elkaar aan.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat arrangement in Amersfoort
Het Wie is de Rat arrangement van Amersfoort Excursies in de Keistad begint meteen goed, met een uitgebreide lunch in een speciaal geselecteerd restaurant.
Vanaf 10 personen
5.50 uur
Favoriet
Scooter Rally in Amersfoort
Een spectaculaire Scooter Rally van Amersfoort Excursies in de drukte van de Keistad. Vergeleken met onze scooterrally is Parijs-Dakar een peulenschil.
Vanaf 10 personen
3.50 uur
Favoriet
Moorddiner in Amersfoort
Amersfoort Excursies heeft in Amersfoort een rechercheur gevonden, om tijdens dit Moorddiner met u de moord op te lossen, die in uw gezelschap is gepleegd.
Vanaf 8 personen
4.00 uur
Favoriet
Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Amersfoort
Een afwisselend en spannend uitje in de Keistad met alles er op en er aan? Boek dan het Lunch - Crime City Tablet Game - Borrel uitje van Amersfoort Excursies.
Vanaf 12 personen
4.00 uur
Favoriet
The Ratrace 88 in Amersfoort
Speel The Ratrace 88 van Amersfoort Excursies: een combi van Crazy 88 en Wie is de Rat. Gek doen in Amersfoort in een mix van twee hilarische tv-shows.
Vanaf 10 personen
3.00 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Amersfoort
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Amersfoort Excursies in Amersfoort starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Amersfoort Express
De Amersfoort Express van Amersfoort Excursies is geen mooie treinreis, maar een spel dat is gebaseerd op het bekende tv-programma Peking Express.
Vanaf 20 personen
4.00 uur
Favoriet