Dagarrangementen Amersfoort

Een dagje Amersfoort organiseren met vrienden, familie of collega's? De dagarrangementen van Amersfoort Excursies zorgen ervoor dat het u aan niet ontbreekt. Elk dagarrangement wordt geheel op maat voor u georganiseerd. Van een Rondleiding door het Mondriaanhuis tot het altijd ludieke Ik Hou van Holland, bij ons organiseert u een culturele, sportieve of vrolijke happening in en om het fraaie centrum van Amersfoort. Bekijk hier al onze speciale dagarrangementen en aanbiedingen en maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een belevenis.

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Amersfoort
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Amersfoort Excursies in Amersfoort starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Amersfoort
Een spannend uitje of bedrijfsfeest in de Keistad met alles er op en er aan? Boek dan de Lunch, Empire City Tablet Game en Borrel van Amersfoort Excursies.
Vanaf 12 personen
4.00 uur
Favoriet
Moordlunch in Amersfoort
De lunch in de Keistad combineren met een spel, waarin u een moord oplost? Amersfoort Excursies laat u in de Moordlunch een spannende middag beleven.
Vanaf 6 personen
4.00 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Lunch in Amersfoort
De Ik hou van Holland Lunch van Amersfoort Excursies lijkt op de tv-quiz, maar dan beter en is te spelen in de Keistad, inclusief heerlijke 3-gangen lunch.
Vanaf 10 personen
3.50 uur
Favoriet
Wie is de Rat Lunchspel in Amersfoort
Heerlijk eten op drie verschillende locaties en op zoek naar een rat in Amersfoort? Klinkt niet zo leuk, maar wij weten daar wel raad mee. De Wie is de Rat  Lunch van Leiden Evenementen is het leukste spel met uitdagende opdrachten  om te ontdekken wie de rat is in het team..t.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Popquiz Lunch
Houdt u van muziek, dansen én lekker eten? Dan is de Popquiz Lunch van Amersfoort Excursies in Amersfoort zeker iets voor u. Een Popquiz Lunch van Amersfoort Excursies is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een heerlijke lunch op een toplocatie in het centrum van Amersfoort. Je vrijgezellenuitje of groepsuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef opnieuw de sounds van een ver verleden of ontdek wie van jullie helemaal op de hoogte is van de nieuwste hippe artiesten en 'catchy' songs.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Rondleiding Mondriaanhuis – Lunch – Wie is de Rat spel in Amersfoort
Kom naar de Keistad en combineer 2 arrangementen een Rondleiding in het Mondriaanhuis en Wie is de-Rat spel met een lunch.
Vanaf 10 personen
5.00 uur
Favoriet
Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Amersfoort
Een afwisselend en spannend uitje in de Keistad met alles er op en er aan? Boek dan het Lunch - Crime City Tablet Game - Borrel uitje van Amersfoort Excursies.
Vanaf 12 personen
4.00 uur
Favoriet
Walking Brunch in Amersfoort
De historische binnenstad van de Keistad is een lust voor het oog. In de Walking Brunch brengt de gids van Amersfoort Excursies u langs de mooie plekjes.
Vanaf 10 personen
4.00 uur
Favoriet
Crazy 88 Lunch in Amersfoort
De Crazy 88 Lunch van Amersfoort Excursies is een behoorlijk gek! Wat dacht je van een bizar spel, gecombineerd met culinair genot? Iets voor jou?
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Get The Picture Lunch in Amersfoort
Een culinaire World Press Photo in de Keistad, dat is Get the Picture lunch van Amersfoort Excursies: een mix van lekker eten en het schieten van plaatjes.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Speurtocht Brunch in Amersfoort
Voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje in Amersfoort is de Speurtocht Brunch van Amersfoort Excursies de ideale afwisseling tussen lekker eten en het ontdekken van de stad, Van de Lange Gracht tot de Koppelpoort, u ontdekt tijdens deze speurtocht de leukste verhalen en weetjes over de diverse bezienswaardigheden van de stad. Na elke wandeling ontvangen wij u in een ander restaurant waar de volgende verrassing op u staat te wachten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking & Floating Brunch in Amersfoort
Bij Amersfoort Excursies geniet u tijdens de Walking & Floating Brunch in drie etappes van een originele culinaire ontdekkingstocht door het centrum van de Keistad.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Tour Flehite Museum – Lunch – GPS Speurtocht in Amersfoort
Amersfoort Excursies combineert twee arrangementen en een lekkere lunch in de Tour Flehite Museum - Lunch - GPS Speurtocht, voor een gezellig dagje Keistad.
Vanaf 10 personen
5.00 uur
Favoriet
Beppen & Steppen Brunch in Amersfoort
De Keistad verkennen op een sportieve en culinaire manier? De Beppen & Steppen brunch van Amersfoort Excursies leidt u langs monumenten en horeca.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
High Tour in Amersfoort
De High Tour brengt u door het centrum van de Keistad met een vakkundige gids van Amersfoort Excursies, plus een ontspannen verpozing in een gezellig café.
Vanaf 10 personen
4.00 uur
Favoriet
Scooter Rally in Amersfoort
Een spectaculaire Scooter Rally van Amersfoort Excursies in de drukte van de Keistad. Vergeleken met onze scooterrally is Parijs-Dakar een peulenschil.
Vanaf 10 personen
3.50 uur
Favoriet
Wie is de Rat arrangement in Amersfoort
Het Wie is de Rat arrangement van Amersfoort Excursies in de Keistad begint meteen goed, met een uitgebreide lunch in een speciaal geselecteerd restaurant.
Vanaf 10 personen
5.50 uur
Favoriet
Biking Brunch in Amersfoort
Amersfoort Excursies heeft drie restaurants in de Keistad geselecteerd, waar u ontspannen met de gids naar toe fietst in de Biking Brunch.
Vanaf 10 personen
4.50 uur
Favoriet
Rondvaart – High Tea – Amersfoort Express in Amersfoort
Bent u al eens aan boord geweest van een rondvaartboot in de Keistad? Nee? Doe dan de rondvaart - high tea - amersfoort-express van Amersfoort Excursies.
Vanaf 15 personen
6.50 uur
Favoriet