Workshops Amersfoort

Op zoek naar creatieve, culinaire en verrassende workshops in en om het centrum van Amersfoort? De leukste workshops hebben wij voor u geselecteerd. Van een Cocktail Workshop tot een swingende Salsa Workshop, bij Amersfoort Excursies hebben wij een zeer afwisselend aanbod van workshops voor u in petto. Wilt u van uw groepsuitje of bedrijfsuitje echt iets speciaals maken? Bekijk dan eens de tientallen ideeën die wij hier voor u klaar hebben staan. Organiseer uw workshop in Amersfoort geheel op maat en maak van uw dagje uit iets bijzonders

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact
Bonbon Workshop – Diner in Amersfoort
Een heerlijke culinaire verrassingscombinatie voor een uniek dagje uit in Amersfoort. Maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een culinair feest en doe mee aan de Bonbon Workshop van Amersfoort Excursies en geniet daarna van een voortreffelijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Workshop IJssculpturen maken in Amersfoort
Voor kleine en grotere groepen, schoolklassen en dagjes uit met familie of vrienden of gewoon met de hele bedrijfsafdeling, deze workshop IJssculpturen maken van Amersfoort Excursies is voor iedereen die zijn 'innerlijke Eskimo' naar boven wilt laten komen. Onder leiding van een 'IJssculptuur Rodin' gaan jullie aan de lag om een ijskoud beeldhouwwerk uit een groot stuk ijs te hakken.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Graffiti Spuiten in Amersfoort
Even samen met vrienden of collega's iets creatiefs doen? De workshop Graffiti spuiten van Amersfoort Excursies maakt echte Graffitikunstenaars van jullie. Onder enthousiaste begeleiding gaan jullie flink met spuitbussen tekeer om je eigen 'Tag' te zetten. Wat dacht je ervan om jullie bedrijfslogo op een unieke manier vorm te geven of om je eigen 'Herman Brood' te maken en die op te hangen in de verenigingskantine?
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Etiquette diner met butler in Amersfoort
"Hoe heurt het eigenlijk?" Leer het allemaal tijdens het altijd gezellige Etiquette diner van Amersfoort Excursies. Op een gezellige locatie leren jullie jezelf te gedragen! Onder leiding van onze eigen Jort Kelder, die voor deze gelegenheid als butler in rokkostuum is gestoken, leren jullie de finesses van de etiquette tijdens een voortreffelijk 3-gangen diner. Deze butler weet als geen ander wat er voor nodig is om aan te sluiten bij de 'nouveau riche'.  
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Workshop Etiquette met Butler
Groepsuitje of bedrijfsuitje in Amersfoort in stijl organiseren? Etiquetteregels zijn de smeerolie van elke sociale happening. 'Hoe heurt het eigenlijk?' dat is de centrale vraag waar het tijdens deze workshop Etiquette met butler van Amersfoort Excursies om draait. We nemen jullie mee naar een gezellige locatie waar onze butler in rokkostuum aan jullie gaat uitleggen aan welke regels je tegenwoordig allemaal moet voldoen.
Vanaf 12 personen
2 uur
Favoriet
De KutCake Workshop
Zet je vrijgezellenfeest of verjaardag in Amersfoort even ludiek op de kaart met de KutCake Workshop van Amersfoort Excursies. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in Amersfoort waar onder deskundige begeleiding de lekkerste.....cakejes worden gemaakt. Het centrale thema is het vrouwelijk geslachtsdeel dat, zoals jullie wellicht al weten, in een grote variëteit aan vormen kan worden gebakken en versierd.
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
Smartlappen Workshop in Amersfoort
Maak u op voor een Smartlappen Workshop van Amersfoort Excursies op een locatie in Amersfoort. U levert uw zangtalent, wij leveren de cd-opname.
Vanaf 12 personen
1.50 uur
Favoriet
Cocktail Workshop in Amersfoort
Amersfoort Excursies nodigt u uit voor een enerverende Cocktail Workshop in Amersfoort. Leer de achtergronden, geschiedenis en beginselen van het shaken.
Vanaf 10 personen
2.00 uur
Favoriet
Lachworkshop in Amersfoort
Een lach-expert van Amersfoort Excursies geeft u een Lachworkshop in Amersfoort: glimlach, ingetogen lach, schaterlach, buikschuddende tranentrekkende lach.
Vanaf 10 personen
1.00 uur
Favoriet
Workshop CD Opnemen in Amersfoort
De Beatles zijn ook zo begonnen! Beleef met de Workshop CD Opnemen een opnamesessie met Amersfoort Excursies in het centrum van Amersfoort.
Vanaf 10 personen
2.00 uur
Favoriet
Kookworkshop in Amersfoort
Koken met sterren, over de kook raken, of koken met smulpapen; het kan altijd beter, en dat lukt met de Kookworkshop van Amersfoort Excursies in Amersfoort.
Vanaf 10 personen
4.00 uur
Favoriet
Salsa Workshop in Amersfoort
Salsa en Merenque, de ritmes van Zuid-Amerika, vormen de belangrijke muzikale achtergrond van de Salsa Workshop van Amersfoort Excursies in Amersfoort.
Vanaf 10 personen
1.00 uur
Favoriet
Tapas Workshop in Amersfoort
Altijd eens een kijkje willen nemen in de Spaanse keuken? Amersfoort Excursies organiseert in Amersfoort een Tapas Workshop, een cursus culinair genieten.
Vanaf 10 personen
3.00 uur
Favoriet
Sushi Workshop in Amersfoort
Amersfoort Excursies levert de verse vis voor de heerlijke Sushi Workshop in Amersfoort. Van een sushi-expert leert u diverse soorten sushi maken.
Vanaf 10 personen
4.00 uur
Favoriet
Je eigen Videoclip Opnemen in Amersfoort
So you think you can dance? Heb jij The Voice of Holland? Met een echte regisseur van Amersfoort Excursies ga je je eigen Videoclip Opnemen in Amersfoort.
Vanaf 10 personen
2.50 uur
Favoriet
Creatieve Cupcake Cursus in Amersfoort
Tijdens de Creatieve Cupcake Cursus van Amersfoort Excursies leert u in Amersfoort hoe u zelf de mooiste en lekkerste cupcakes kunt maken en versieren.
Vanaf 10 personen
2.00 uur
Favoriet
Schilderworkshop in Amersfoort
Als een Picasso zult u na de Schilderworkshop van Amersfoort Excursies de penseel hanteren. Deskundige schilders zullen uw talent ontdekken of ontwikkelen.
Vanaf 10 personen
2.00 uur
Favoriet
Workshop Naaktmodel Schilderen in Amersfoort
Nee, Amersfoort Excursies laat u in deze workshop niet naakt modelschilderen; u gaat een naaktmodel schilderen. Wij het model, u de creativiteit.
Vanaf 10 personen
2.50 uur
Favoriet
Poker Workshop in Amersfoort
In hartje Amersfoort krijgt u in de Poker Workshop bij de pokeravond van Amersfoort Excursies les van specialisten, die alles weten over dit boeiende spel.
Vanaf 10 personen
3.00 uur
Favoriet
Bonbon Workshop in Amersfoort
Amersfoort Excursies nodigt u uit voor de Bonbon Workshop in Amersfoort. U krijgt les in het maken van overheerlijke bonbons, met vulling van o.a. slagroom, noten en fudge.
Vanaf 10 personen
2.50 uur
Favoriet