Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Amersfoort Excursies heeft in de loop der jaren een groot bestand van rasechte Amersfoortse artiesten opgebouwd. Alle artiesten hebben ruime ervaring en aantoonbaar succes!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Amersfoort Excursies regelt ook bijzonder drukwerk voor u als u dat wenst! Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering!
Lees meer
Comfortabele boot
Huur eens een comfortabele boot. Amersfoort Excursies werkt al jaren samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Amersfoort. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. klassieke salonboten, trekschuiten, sloepen, rondvaartboten en partyschepen tegen zeer scherpe tarieven.
Lees meer
Foto- en/of video reportage
Laat een foto- of video reportage maken van uw uitje of arrangement in de Keistad. Amersfoort Excursies heeft ruime ervaring met het organiseren van uitjes en bedrijfsfeesten. Daarom weten wij ook als geen ander dat er vaak één en soms wel twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Boek een geheel verzorgde catering bij uw uitje of arrangement. Amersfoort Excursies heeft een zeer goed samenwerkingsverband met diverse cateraars in Amersfoort en omgeving. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Amersfoort Excursies op verschillende gemakkelijk en veilig manieren betalen voor uw uitje of arrangement, bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Amersfoort Excursies biedt u de mogelijkheid om online bij uw uitje of arrangement een hotel te boeken in of om de Keistad. Uitgerust wakker worden op de plaats van uw evenement? Of na een lekkere vermoeiende dag in Amersfoort rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Indien u met grote gezelschappen naar de Keistad komt, kan Amersfoort Excursies ook een luxe touringcar voor u reserveren. U heeft dan geen last meer van parkeerproblemen en kunt als groep gezamenlijk op de plaats van bestemming arriveren. Een luxe touringcar met airco, minibar en video is zo geregeld!
Lees meer
Parkeeradvies
Als u er voor kiest om met eigen vervoer te komen, geeft Amersfoort Excursies u parkeeradvies om te parkeren in de parkeergarages van de stad, bij het station of op de P+R (Parkeren + Reizen)locaties aan de rand van de stad. Vanaf deze P+R locaties kunt u gemakkelijk met openbaar vervoer naar het centrum reizen en staat uw auto voor maar € 5,50 gedurende 24 uur goedkoop en onder toezicht geparkeerd!
Lees meer
Restaurant
Reserveer meteen een restaurant bij uw uitje of arrangement. Door de samenwerking met de lokale horeca is Amersfoort Excursies in staat u een interessante variëteit aan uitstekende restaurants te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van Amersfoort. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse tortilla’s Indonesisch Ajam Smoor of Hollandse Hutspot; niets is onmogelijk!
Lees meer
Tickets
Reserveer vooraf tickets voor musea en attracties. Amersfoort Excursies heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met dergelijke gelegenheden in en om Amersfoort. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets en daar heeft u dan weer plezier van!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan