Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Reviews
8.8/10 gebaseerd op 26 reviews van Trustpilot
Carla Robben
december 12, 2023
makkelijk online te regelen en te…
makkelijk online te regelen en te vertrouwen!
Lees meer
Edwin
november 27, 2023
Met Krein is het Fijn
Een fantastische avond gehad in Bistro het kannetje in Amersfoort. Leuke knusse omgeving geheel prive. Goede jonge bediening. Krein onze host voor de pubquiz voelde alles precies goed aan. Dit is een event dat geschikt is voor jong en oud. Hoe moeten wij ons Gouden Sleutel weekend volgend jaar evenaren???
Lees meer
Ingeborg
oktober 12, 2023
Robin was fantastisch
Robin was fantastisch! Super enthousiast, hele duidelijke en heldere uitleg, veel afwisseling in de rondes en een hele unieke manier van een Pubquiz. Naast de standaard vragen en muziek rondes, ook veel zelf uitbeelden/30 seconds achtige onderdelen. Hele leuke avond in combinatie met diner gehad. Helemaal geslaagd!
Lees meer
Olav
november 11, 2021
La Casa De Papel Diner
We hebben een gezellige avond gehad. Goed georganiseerd en de locatie was ook perfect! Uitstekende presentatie door Robin!
Lees meer
Agnes
oktober 12, 2021
Expeditie Robinson Amersfoort
We werden vandaag enthousiast begeleid door Robin! Een grote groep dames werd door hem professioneel en met humor door leuke spellen geloodst. De spellen zaten leuk in elkaar en zorgde voor gezonde rivaliteit tussen de groepen.
Lees meer
De Malelande
september 29, 2021
Pubquiz
We hebben een onwijs leuk teamuitje gehad. Op een gezellige, ontspannen manier hebben we veel met elkaar gelachen. De Pubquiz bevatte afwisselende en originele vragen. Robin, de quizmaster, heeft op enthousiasmerende wijze de quiz gepresenteerd. Echt een aanrader!
Lees meer
CSD
september 22, 2021
La Casa De Papel VR Dinnershow
Het was een super leuke avond, Robin heeft er een gezellig avond van gemaakt. De intro deed hij in het Spaans, hij was heel enthousiast en de uitdaging hebben we als team op moeten lossen. Dankjewel!
Lees meer
Lizanne en Marlon
september 5, 2020
Moorddiner Amersfoort
Het moord diner spel was fantastisch! Ondanks het hele Corona gebeuren is het toch gelukt om mede dankzij dit diner een super leuke en gezellig vrijgezellendag voor mijn zus te organiseren. Wij hebben een hele leuke avond gehad, onder begeleiding van Robin! Hij wist ondanks alle chaos de avond in hele goed banen te leiden. Het eten was heerlijke en er was een goed afwisseling tussen het spel en dinner! Ik kan iedereen aanraden om dit fantastisch leuke spel te doen! Zeker de moeite waard! (En heel goed te doen met al deze corona maatregelen) Veel plezier alvast!
Lees meer
Niels
september 15, 2019
Perfect game !
Perfect game ! Wij zijn er altijd op het weekeinde en komen heel graag
Lees meer
Bram
juni 24, 2019
Een bijzondere ervaring rijker!
Gisteren hebben we een VR diner game gedaan. Het is een erg leuke combinatie tussen teambuilding, een luxe en gezellig diner en plezier. We hebben het erg naar ons zin gehad!
Lees meer
Jeroen
september 5, 2017
We hebben een geweldige dag gehad
We hebben een geweldige dag gehad! Super uitje, goede begeleider: alles was top!
Lees meer
M Kramer
juni 7, 2016
Walking dinner
Wij hebben met ons bedrijf een Walking Dinner geboekt via Amersfoort Excursies; bekwame gids, goede restaurants, al met al een erg leuk concept! Ook het reserveringstraject met kantoor vooraf verliep soepel en correct. Goede ervaring dus.
Lees meer
Elise
mei 31, 2016
Uitstekend geregeld.
Ons uitje was tot in de puntjes verzorgd. Wij komen zeker terug bij Amersfoort Excursies.
Lees meer
Niels van Iwaarden
mei 20, 2016
Top geregeld en iedereen vond het geweldig!
Ik heb met mijn team van 25 personen een waanzinnig leuk uitje gehad wat top was geregeld door Amersfoort excursies. Het contact tijdens de aanvraag was snel en prettig. Daarnaast konden ze goed inspelen op mijn wensen. Het uitje werd begeleiding door een super leuk meid die van een lolletje hield! Erg mee gelachen!!! Wij zullen in de toekomst zeker nog eens een uitje boeken en ik kan het iedereen aanraden. Bedankt Amersfoort Excursies!
Lees meer
Boy Houtman
mei 2, 2014
Kan niet anders zeggen dan super georganiseerd!
Super dag gehad! Hoefde nergens aan te denken en alles was geregeld. We hebben volop genoten.
Lees meer
Emiel Schaaf
mei 1, 2014
Een zeer goed georganiseerde en gezellige dag!
We hebben een heerlijke dag gehad met de gehele familie, waarbij aan alles gedacht is! Niets werd aan het toeval overgelaten en de organisatie speelde leuk en professioneel in op de diversiteit van onze soms wel lastige familie. Van het begin tot en met het eind werd niets aan het toeval overgelaten. Indien je een keer iets leuks wilt organiseren voor een groep, zou ik je zeker aanraden Amersfoort Excursies te kiezen!
Lees meer
Jolien Jansen
april 30, 2014
Fantastisch entertainment, geweldige begeleiding!
Wij hebben een aantal weken geleden het "Ik hou van Holland" spel geboekt bij Amersfoort Excursies. Wat was het leuk! De organisatie is mega flexibel, waardoor het voor ons mogelijk werd gemaakt om het spel in onze woonkamer te spelen! Het aanleveren van alle materialen ging gemakkelijk en de spelleider was zeer motiverend. Hij kreeg een groep van 18 mannen en vrouwen, die niet op hun mondje zijn gevallen, met gemak stil. Met gevarieerde spellen, veel hilariteit en interactiviteit hebben wij een geweldige avond gehad, waar iedereen nog steeds over napraat. Ik raad dit spel zeker aan! Onze groep was qua leeftijdscategorie rond de 30 jaar, maar dit spel is voor jong en oud zeer speelbaar.
Lees meer
Sander
april 29, 2014
Voor herhaling vatbaar!
Goede ervaring gehad met Amersfoort Excursies. Alles was super geregeld en we hebben er de hele dag geen omkijken naar gehad. zeker een aanrader!
Lees meer
Bastiaan
april 29, 2014
Top experience
Met het team een top uitje geboekt. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Prima communicatie vooraf en tijdens het evenement. Leuke en deskundige begeleiding. Vooral veel humor en kennis. Een absolute aanrader.
Lees meer
Lodewijk Reichert
april 29, 2014
Great!!
Wij hebben echt een geweldig spel, ik hou van holland, gespeeld met Mario als quizmaster! wat een feest! Ik zou dit zo aanraden aan andere mensen. Wij zullen zeker nog een keer zoiets boeken. Ga zo door!
Lees meer
Jesper Schuijt
november 13, 2013
Wat een geslaagde dag!
Erg professioneel en leuk georganiseerd, echt een aanrader!
Lees meer
Wilhelmien Leermakers
mei 22, 2024
Familiedag
Leuk uitje, goede communicatie
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan