Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Winter Dinerspel in Amersfoort

Details over dit uitje

Amersfoort Excursies is klaar om u en uw gezelschap op een sprankelende manier in de watten te leggen, in het Ik Hou van Holland Winter Dinerspel.

Heeft u zin in een heerlijke quiz, waarin al uw kennis over Nederland wordt getest?

Kom met uw vrienden of familie naar Amersfoort, naar het 'Ik hou van Holland Winter Dinerspel' van Amersfoort Excursies en laat u door onze professionele quizmaster aan de tand voelen. Muziekfragmenten, vreemde vragen en ludieke fratsen vormen het standaard repertoire van deze unieke quiz.

Ondertussen waagt u zich aan het lekkerste diner in de winter, dat ooit is geserveerd in Amersfoort en omstreken. Rijk gevulde snert, stevige stamppot en stoofpeertjes worden verorberd om een goede bodem te leggen voor wat komen gaat.

Welke Hollandse artiest heeft een nieuwe vlam en hoe heet zij? Hoe heet die schaatser ook alweer, die dacht dat hij over de finish was gekomen, maar nog een ronde moest rijden?

Het zijn maar een paar van de tientallen onderdelen van de enige echte 'Ik hou van Holland Winter Dinerquiz'!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen wintermenu
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan