Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Amersfoort

Details over dit uitje

Een afwisselend en spannend uitje in de Keistad met alles er op en er aan? Boek dan het Lunch - Crime City Tablet Game - Borrel uitje van Amersfoort Excursies en speel de hypermoderne uitdagende virtual game.

We starten de middag goed met een overheerlijke lunch. Vervolgens gaan we een hypermodern en uitdagend virtual spel spelen.

Tenslotte sluiten we de middag af met een gezellige borrel in een typisch Amersfoorts café. Bent u er klaar voor?

13.00 - 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het historische centrum van Amersfoort. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 - 16.00 Crime City Tablet Game

Na de lunch gaan we uw criminele capaciteiten testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Gaat uw team het meest doeltreffend te werk?

Hoe werkt dit spel eigenlijk? Het doel van deze Crime City Game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers gaat u het stadscentrum terroriseren. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Maar let op! Jullie hebben natuurlijk niet volledig vrij spel. Uiteraard is de politie op de hoogte. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Maar er is meer! U heeft tijdens het spelprogramma ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team nog even extra haar best moet doen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race, waarbij de eindsprint zeker bepalend kan zijn. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Grijp dan nu uw kans!

16.00 - 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Amersfoort Excursies neemt u mee naar een Amersfoorts café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de Crime City Game heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond!

Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn en serveren wij een heerlijke bittergarnituur!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • - 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan