Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Tour Flehite Museum – Lunch – GPS Speurtocht in Amersfoort

Details over dit uitje

Amersfoort Excursies combineert twee arrangementen en een lekkere lunch in de Tour Flehite Museum - Lunch - GPS Speurtocht, voor een gezellig dagje Keistad.

Onderstaande tijdsindicatie is indicatief en kan geheel op uw wensen worden aangepast.

11.00 - 12.00 Tour Museum Flehite

Bezoek het prachtige Museum Flehite met een professionele gids van Amersfoort Excursies en kom alles te weten over de historie en het leven in het oude Amersfoort. Het museum is gehuisvest in drie voormalige oude muurhuizen die omstreeks 1540 zijn gebouwd. Het museum bezit een zeer omvangrijke collectie van schilderijen, stillevens, plattegronden, kaarten en stadsgezichten met als hoofdonderwerp, het oude Amersfoort van de 17e eeuw.

12.00 - 13.00 Lunch

Geniet van een uitgebreide lunch in één van de gezelligste horeca-etablissementen in het centrum van Amersfoort.

13.00 - 16.00 GPS-Speurtocht

Deze unieke speurtocht van Keistad Evenementen door Amersfoort onderneemt u met behulp van GPS. U moet zorgen dat u op tijd bij een door ons aangeven locatie arriveert. De kortste weg is soms moeilijk te vinden. Op weg door de kronkelige straatjes van Amersfoort zult u uw GPS- coördinaten goed in de gaten moeten houden, u bent zo verdwaald! Uw gezelschap wordt verdeeld in teams of koppels die strijden om de uiteindelijke hoofdprijs. Wie komt als eerste aan?

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Inclusief:
  • Privé-Rondleiding Flehite Museum
  • Uitgebreide lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 Drankjes tijdens de GPS Speurtocht
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef bij Amersfoort Excursies een origineel afdelingsuitje, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitstapje, boottocht, groepsevenement, groepsactiviteit, groepsuitjes, kroegentocht, ,personeelsfeest, speurtochten, steptocht, gezellig teambuilding uitje, teamuitje, familie-uitjes, vrijgezellenfeest en workshops in Amersfoort.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan