Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Graffiti Spuiten in Amersfoort

Details over dit uitje
graffiti-workshop

Even samen met vrienden of collega's iets creatiefs doen? De workshop Graffiti spuiten van Amersfoort Excursies maakt echte Graffitikunstenaars van jullie. Onder enthousiaste begeleiding gaan jullie flink met spuitbussen tekeer om je eigen 'Tag' te zetten. Wat dacht je ervan om jullie bedrijfslogo op een unieke manier vorm te geven of om je eigen 'Herman Brood' te maken en die op te hangen in de verenigingskantine?

Deze workshop is het ideale groepsuitje voor iedereen die zijn of haar boodschap met verf wil verkondigen. Uiteraard krijgen jullie eerst uitleg over de verschillende technieken die een echte graffitikunstenaar hanteert. Vervolgens kunnen jullie zelf aan het werk gaan met spuitbussen, een beetje enthousiaste teamspirit en jullie talent.

Samen wordt er een onderwerp gekozen: dat kan bijvoorbeeld een bekende kreet van de directie of een collega zijn of een bestaand schilderij dat in een modern jasje wordt gestoken. Jullie mogen het onderwerp helemaal zelf bepalen! Maak een passend ontwerp, zoek de juiste kleuren en SPUITEN MAAR!
Laat je inspireren door de ideeën van je teamgenoten en creëer jullie eigen 'masterpiece'!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal, spuitbussen, beschermingsmaskers
  • Locatie Amersfoort
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Amersfoort Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. Jullie kunnen altijd voor minder personen boeken als je bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan