Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amersfoortse Feestavond

Details over dit uitje

Amersfoort Excursies’ borrelboot neemt u in de Amersfoortse Feestavond mee over de mooie grachten, en al klotsend en babbelend geniet u tijdens de avond.

Geniet van het prachtige uitzicht en de heerlijke hapjes van de Hollandse bar. Gevuld met allerlei lekkers voor iedereen. Een beetje matroos wordt hongerig tijdens deze boottocht!

We varen anderhalf uur dwars door het mooie centrum van Amersfoort. Nadat we zijn afgemeerd, wordt u welkom geheten door een sprankelend duo, dat van wanten weet, op muzikaal gebied en intermenselijk contact, zullen we maar zeggen! We noemen ze maar even Potsierlijke Pietje en Tokkelende Truusje voor het gemak.

De sfeer zit er al goed in als onze gastheer en gastvrouw u begeleiden naar een heerlijk restaurant, waar na het voorgerecht het Amersfoortse levenslied tot volle waskom komt!

Na het zingen van diverse smartlappen, die Pietje en Truusje tot grote extase zullen brengen, begint u lekker te smullen van het hoofdgerecht en kunt u daarna genieten van Keistad’s Avondquiz.

Tijdens deze quiz wordt u door ons sprankelende duo getest op uw kennis van het levenslied.

Geniet daarna van een likeurtje of een heerlijk toetje, maar niet zingen met volle mond natuurlijk! En daarna, voetjes van de vloer en lekker doorhossen op de klanken van Hollands leukste liedjes!

Tijdschema Amersfoortse avond:

17.30 - 19.00: Borrelboot
19.40 - 20.00: Voorgerecht
20.00 - 20.40: Smartlappen zingen
20.40 - 21.30: Hoofdgerecht
21.30 - 22.00: Keistad’s Avondquiz
22.00 - 22.15: Nagerecht
22.15 - 23.00: Voetjes van de vloer

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Bittegarnituur aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement aan boord
  • Uitgebreid 3-gangen diner of buffet
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Accordeonist
  • Smartlappen tekstboekjes
  • Quiz naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan