Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amersfoortse Feestavond

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Amersfoortse Feestavond

Amersfoort Excursies’ borrelboot neemt u in de Amersfoortse Feestavond mee over de mooie grachten, en al klotsend en babbelend geniet u tijdens de avond.

Geniet van het prachtige uitzicht en de heerlijke hapjes van de Hollandse bar. Gevuld met allerlei lekkers voor iedereen. Een beetje matroos wordt hongerig tijdens deze boottocht!

We varen anderhalf uur dwars door het mooie centrum van Amersfoort. Nadat we zijn afgemeerd, wordt u welkom geheten door een sprankelend duo, dat van wanten weet, op muzikaal gebied en intermenselijk contact, zullen we maar zeggen! We noemen ze maar even Potsierlijke Pietje en Tokkelende Truusje voor het gemak.

De sfeer zit er al goed in als onze gastheer en gastvrouw u begeleiden naar een heerlijk restaurant, waar na het voorgerecht het Amersfoortse levenslied tot volle waskom komt!

Na het zingen van diverse smartlappen, die Pietje en Truusje tot grote extase zullen brengen, begint u lekker te smullen van het hoofdgerecht en kunt u daarna genieten van Keistad’s Avondquiz.

Tijdens deze quiz wordt u door ons sprankelende duo getest op uw kennis van het levenslied.

Geniet daarna van een likeurtje of een heerlijk toetje, maar niet zingen met volle mond natuurlijk! En daarna, voetjes van de vloer en lekker doorhossen op de klanken van Hollands leukste liedjes!

Tijdschema Amersfoortse avond:

17.30 - 19.00: Borrelboot
19.40 - 20.00: Voorgerecht
20.00 - 20.40: Smartlappen zingen
20.40 - 21.30: Hoofdgerecht
21.30 - 22.00: Keistad’s Avondquiz
22.00 - 22.15: Nagerecht
22.15 - 23.00: Voetjes van de vloer

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Bittegarnituur aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement aan boord
  • Uitgebreid 3-gangen diner of buffet
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Accordeonist
  • Smartlappen tekstboekjes
  • Quiz naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amersfoort starten de arrangementen van Amersfoort Excursies?
Veel uitjes starten in de buurt van het Lieve Vrouwenplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Amersfoort Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Amersfoort Excursies eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Amersfoort Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Keistad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Amersfoort Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Amersfoort Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Amersfoort Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan