Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Amersfoort

Details over dit uitje

Het Wie is de Rat spel van Amersfoort Excursies gaat tot het uiterste. Naast uitvoeren van opdrachten dien je op je hoede te zijn; een medespeler is De Rat!

U kent het wel; dat spel waarbij iemand van uw gezelschap de uit te voeren opdrachten probeert te dwarsbomen.

Zijn of haar opdracht is het spel en de deelnemers op alle mogelijke manieren te ondermijnen en te saboteren… uiteraard zonder dat een van de spelers het in de gaten heeft.

Nou, in dit geval: Wie is de Rat?’ Maar de rat is een sluw beestje en laat zich niet zomaar uit het veld slaan! Via manipulatie, roddels en bedrog zorgt de rat voor een opstootje hier en doet hij zijn smerige werk in het geniep! De rat heeft de volgende kenmerken:

Hij speelt met iedereen, hij paait en draait wanneer hij dat nodig vindt. Hij doet alsof zijn neus bloedt en probeert door middel van slinkse achterbakse methodes de uitvoering van opdrachten te laten mislukken. De Rat probeert iedereen te demotiveren, werpt problemen op die er niet zijn en heeft nog vele andere sabotage-acties in petto!

Met dit spel ben je verzekerd van een opwindend en meeslepende middag!

Succes gegarandeerd!

Inclusief:
  • 2 Drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan