Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 Lunch in Amersfoort

Details over dit uitje

De Crazy 88 Lunch van Amersfoort Excursies is een behoorlijk gek! Wat dacht je van een bizar spel, gecombineerd met culinair genot? Iets voor jou?

Hou je van lekker eten en hilarische avonturen?

Je gezelschap wordt voor dit Crazy 88 Lunch spel verdeeld in een aantal teams, die diverse opdrachten in het stadscentrum van Amersfoort moeten uitvoeren. Alle opdrachten worden met een videocamera opgenomen, zodat we in ieder geval bewijs hebben dat je deze proeve aan bekwaamheid hebt doorstaan!

Bel aan bij een volledig vreemd huis en nodig u zelf uit op de koffie en begin een vrolijke conversatie met de heer des huizes. Begin in deze citygame een carrière als straatartiest, of doe een leuke dans en plain publique.

Tussendoor kun je heerlijk genieten van de verschillende gerechten in de door ons geselecteerde restaurants! En om de spannendste verhalen te vertellen natuurlijk!

Beleef het leukste avontuur van Amersfoort! Bespreek Crazy 88 Lunch van Amersfoort Excursies en maak van dit dagje uit een unieke belevenis! Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur kan je gebruik maken van het drankarrangement, waarbij je onbeperkt kunt genieten van een biertje of een wijntje. En... zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan