Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game Amersfoort

Details over dit uitje
pain game amersfoort

De Pain Game is een uniek spelprogramma dat al in geuren en kleuren te zien is op Tv maar nu ook gewoon in centrum Amersfoort te organiseren is! Ga met vrienden of collega's tijdens jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje spannende en uitdagende opdrachten aan en win de felbegeerde hoofdprijs van Amersfoort Excursies!

Jullie gaan in teams de strijd met elkaar aan. Na drie foute antwoorden staat er een spannende uitdaging te wachten voor iemand uit jullie team. Die laat zich beschieten met een paint-gun of probeert een kakkerlak door de mond aan een teamgenoot te geven. Kan het nog smeriger? Ja, dat kan! Probeer zoveel mogelijk 'Pain Game challenges' te vermijden door de correcte antwoorden te geven.

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een korte lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Combineer deze Pain Game met andere spelprogramma's of themafeesten van Amersfoort Excursies voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Amersfoort! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan