Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Crime City Tablet Game in Amersfoort

Details over dit uitje

Maak in Amersfoort kennis met de hypermoderne virtuele Crime City Tablet Game van Amersfoort Excursies. U gaat in verschillende teams de strijd met elkaar aan.

Dit zult u doen met behulp van tablets en portofoons, waarbij teambuilding voorop staat.

Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! In plaats van het misdaadspel Crime City kunt u ook kiezen voor Empire City Game.

Hoe werkt dit spel eigenlijk? Het doel van deze Crime City Game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers gaat u het stadscentrum terroriseren. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Maar let op! Jullie hebben natuurlijk niet volledig vrij spel. Uiteraard is de politie op de hoogte. Wanneer u gepakt wordt zult u de politie moeten omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Maar er is meer! U heeft tijdens het spelprogramma ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team nog even extra haar best moet doen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race, waarbij de eindsprint zeker bepalend kan zijn. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Grijp dan nu uw kans!

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 Drankje
  • GPS Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan