Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Amersfoort

Details over dit uitje

Amersfoort Excursies heeft in Amersfoort een rechercheur gevonden, om tijdens dit Moorddiner met u de moord op te lossen, die in uw gezelschap is gepleegd.

Hij is zo ambitieus als het maar zijn kan, want hij is niet voor niets uitgerangeerd bij zijn eigen korps!

'Beetje te assertief', zei zijn baas nog tegen hem, toen hij schoorvoetend zijn bureau leeghaalde. Deze politieagent zal u dan ook het vuur aan de schenen leggen!

Maar wie bent u? Maffiabaas, prostituee, zwerver, toiletjuffrouw of een soldaat? Bent ù de moordenaar van de man die in de gang van het restaurant ligt?

Klik hier of op het screenshot om de video 'Moorddiner' van Amersfoort Excursies te bekijken.

Moordspel - moordspeldiner - moordspel van Amersfoort Excursies.

Met het moorddiner kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak. Ja, u bent een getuige en misschien zelfs wel direct betrokken bij deze zaak.

U speelt een personage in een moordverhaal en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage. Nadat u zich heeft kunnen voorbereiden, kan het spel beginnen.

Tijdens het diner zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid.

Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie hij of zij verdenkt van de moord en waarom hij of zij denkt dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moordspeldiner en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Geniet ondertussen ook nog van een culinair 3-gangen diner! Zou u de moord kunnen oplossen? Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan