Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens tegen De Meisjes in Amersfoort

Details over dit uitje

Beleef in De Jongens tegen de Meisjes de ultieme strijd tussen de seksen, van Amersfoort Excursies. Probeer bij de quiz het andere geslacht af te troeven.

Net als het gelijknamige tv-spel laten we beide teams uitblinken in het juist inschatten van alle feiten, weetjes en vooroordelen over jongens en meisjes.

De strijd wordt gespeeld onder leiding van een toffe presentator of goedlachse presentatrice van Amersfoort Excursies. Natuurlijk zijn ze neutraal en zorgen ze voor de nodige hilariteit en beschikken ze over de laatste statistische gegevens over het soms verrassende gedrag van mannen en vrouwen.

Kunnen de mannen inschatten hoe vaak hun vriendinnen doorgaans bezig zijn in de badkamer met de make-up, en wat is de grootste seksfantasie van de meeste mannen? Zijn mannen nou echt beter in het verkeer en hoeveel paar schoenen hebben de meeste vrouwen zo gemiddeld in de kast staan? Alles draait om inzicht en kennis van zaken over het andere geslacht!

Het beste team is in staat het andere geslacht het best in te schatten, het gaat hier dus om prestige en een zekere suprematie! Wie is nu eigenlijk echt dat sterke geslacht? Dat is waar het tijdens dit heerlijke spelprogramma om draait!

Inclusief:
  • Goedlachse presentator of presentatrice
  • Feestelijk decor
  • Schandalig hilarische vragen en spelronden
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Locatie centrum Amersfoort
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan