Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Pubquiz in Amersfoort

Details over dit uitje
Pubquiz

Even gezellig erop uit met familie, vrienden of collega’s in Amersfoort? Boek de PubQuiz van Amersfoort Excursies en maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een belevenis! Wij nemen u mee naar een gezellig café in het centrum voor een verrassende quiz vol komische momenten. Onze quizmaster stelt u vragen over de onderwerpen Vaderlandse geschiedenis, sport, muziek en de actualiteit. Wat weet u van ons kleine kikkerlandje?

Een mix van ‘Ik hou van Holland’ en de ‘Popquiz a Gogo’, een quiz waarin u in teams of koppels strijd om de uiteindelijke hoofdprijs. Gezellige muziekfragmenten worden afgewisseld met wel hele speciale vragen: in welke Tv-programma’s zit Maarten van Rossum eigenlijk niet?

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd!

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is de leukste manier om ons landje te herontdekken!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quiz-presentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Amersfoort
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje van Amersfoort Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen in Amersfoort.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan