Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Amersfoort

Details over dit uitje

Door Amersfoort met superster The Candyman van Amersfoort Excursies. Hij steelt de show met hilarische optredens en wint ieders hart met zijn verschijning.

Ga met de Candyman op stap en beleef de leukste avonturen! De Candyman likes to pose, hug, dance, drink and party. En natuurlijk doet iedereen vrolijk mee!

Het ULTIEME vrijgezellendag uitje, waarbij de vrijgezel wordt omgetoverd tot CANDYMAN of CANDYGIRL.

Gehuld in een anoniem ‘Candyman-pak’, gaat de Candyman met zijn team allerlei knotsgekke uitdagingen aan in de binnenstad van Amersfoort. De Candyman is altijd ondeugend, een beetje gek maar zeker vrolijk! Jullie zullen gegarandeerd over de grond rollen van het lachen! Alles wordt met camera vastgelegd voor later!

Aan het eind van de middag drinken we met z’n allen een drankje in een gezellige kroeg en gaan we samen nagenieten van deze hilarische middag. De filmpjes worden je later op DVD toegestuurd, zodat je deze super gave dag elke keer weer kan herbeleven.

Ook als gecombineerde vrijgezellenparty is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs worden beide partners een Candyman en/of Candygirl en zullen zij met hun eigen team op avontuur gaan.

Uiteraard zullen de partners elkaar ook tegen het lijf lopen. De ‘Candyman Battle’ zal Amersfoort op haar grondvesten doen schudden!

De twee teams strijden dan om de welbegeerde hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 Drankje
  • Candyman-suit
  • Drankje voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • 1 DVD met alle filmpjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan