Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture in Amersfoort

Details over dit uitje

Tijdens de stadswandeling en fotospeurtocht Get the Picture van Amersfoort Excursies leert u in teams het centrum van Amersfoort in detail kennen.

U gaat in teams op weg met een camera, om diverse foto-opdrachten te visualiseren, dus maak uw borst maar nat… en niet de camera!

De binnenstad staat bekend om zijn vele fotogenieke monumenten. En dan hebben we het niet alleen over de Amersfoortse Kei natuurlijk! Voordat we beginnen zorgen onze enthousiaste begeleiders ervoor dat u alles begrijpt en u klaar staat voor deze kunstzinnige speurtocht vol ontdekkingen!

Er zijn natuurlijk altijd bonuspunten te verdienen! Misschien een grappige foto van een BN-er of een foto van de burgemeester, het kan allemaal tijdens deze ontdekkingsreis door de binnenstad!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in een aantal teams en elk team gaat op weg om de mooiste plaatjes te schieten, natuurlijk op basis van de opdrachten die wij u inmiddels hebben gegeven. Als een echte paparazzi gaat u op pad om de mooiste monumenten van de Keistad vast te leggen.

Onze professionele jury gaat bij terugkomst uw foto´s beoordelen en kiest vervolgens de winnaar die er met de ‘Get the Picture’ hoofdprijs vandoor gaat! Nu wordt het tijd voor een afsluitend drankje! Na afloop krijgt u een CD met de foto´s mee naar huis! Veel plezier!

Inclusief:
  • Perfecte prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 Drankje per persoon
  • Een camera voor elk team
  • CD met alle foto's
  • Locatie centrum Amersfoort
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan