Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grachtenvaart – Lunch – Fietstour in Amersfoort

Details over dit uitje

Geniet van de prachtige grachten van de Keistad aan boord van de luxe rondvaartboot, met de Grachtenvaart, lunch en fietstour van Amersfoort Excursies.

12.00 - 13.00 Grachtenvaart

U vaart langs de oude singels en de oude grachtenpanden. Het stadsleven van Amersfoort gezien vanaf het water, wie wil dat nou niet?

13.15 - 14.15 Lunch

Wij nemen u tussen de middag mee naar een gerenommeerd restaurant, waar wij u een heerlijke lunch aanbieden.

14.30 - 17.00 Fietstour Amersfoort

Onze gids brengt u via de grachten naar de leukste plekken van de stad. Al peddelend zult u zijn wetenswaardigheden tot u moeten nemen maar af en toe stopt hij gelukkig ook nog. Volg onze gids en beleef de historie van deze eeuwenoude plek.

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Uitgebreide lunch in het centrum van Amersfoort
  • Professionele gids (éhte Amersfoorter met jarenlange ervaring)
  • Fiets
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit dagarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand uitje is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te 'snijden'. Wij snijden uw uitje op maat!

Beleef ook bij Amersfoort Excursies uw activiteiten, afdelingsuitje, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitstapje, boottocht, evenement, groepsactiviteit, groepsuitjes, kroegentocht, paaldansen, personeelsfeest, speurtochten, steptocht, teambuilding, teamuitje, uitjes, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en workshops in Amersfoort.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan