Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Oud-Hollandse Spelen in Amersfoort

Details over dit uitje

Herleef oude tijden, met de leuke Oud-Hollandse spelen in Amersfoort. Amersfoort Excursies neemt u terug naar oma's tijd, toen er nog geen tv of Wii was.

We gaan spellen spelen die als sinds de Middeleeuwen bekend zijn en nog steeds populair zijn bij ingewijden. Ze zijn leuker dan al die spelletjes van de Play Station bij elkaar!

In die tijd werd nog wel eens een spelletje gespeeld! De maaltijd werd altijd op een vaste tijd genuttigd en na de afwas werd de tafel vrijgemaakt voor een potje sjoelen, mikadoën of mens erger je nieten. In kleine groepjes gaat u terug in de tijd en zal u vaardigheid worden getest.

En u raadt het al: u strijdt tegen elkaar. Competitie is immers nooit ouderwets geworden! Dus de mannen tegen de vrouwen, de kinderen tegen de grote mensen of de directie tegen de onderknuppels, u zegt het maar! Teamspirit en teambuilding zijn hier de keywords!

Overtref en overtroef uw tegenstanders met deze behendigheidsspelen en win de felbegeerde hoofdprijs!

Veel plezier!

Onderdelen:

- Bibberspiraal
- Sjoelen
- Stokvangen (nieuw!)
- Ringwerpen
- Slingerplank
- Knikker evenwichtspel
- Spiegelschrift schrijven
- Blind knikkerspel
- Gatenkaasspel
- Kruisboogschieten
- Mikado
- Blikgooien
- Tolspel

We maken een selectie uit bovenstaande onderdelen.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan