Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Amersfoort

Details over dit uitje

Een spannend uitje of bedrijfsfeest in de Keistad met alles er op en er aan? Boek dan de Lunch, Empire City Tablet Game en Borrel van Amersfoort Excursies.

We starten de middag met een overheerlijke lunch. Vervolgens gaan we een uitdagende maar hypermoderne GPS game spelen.

We sluiten de middag af met een gezellige borrel in een typisch Amersfoorts café. Durft u het aan?

13.00 – 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het historische centrum van Amersfoort. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Empire City Tablet Game

Na de lunch gaan we uw doorzettingsvermogen en ondernemerschap testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Bent u klaar voor een bloedstollende race?

Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie, dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Tijdens dit spannende spel krijgen de verschillende teams meerdere GPS tablets en portofoons mee op pad. Op de tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille.

Klinkt misschien simpel, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

U heeft tijdens het spelprogramma ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team nog even extra haar best moet doen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race, waarbij de eindsprint zeker bepalend kan zijn!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Amersfoort Excursies neemt u mee naar een typisch Amersfoorts café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team het beste heeft gepresteerd tijdens de Empire City Game. Het winnende team wordt beloond!

Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn en serveren wij een heerlijke bittergarnituur!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn en bittergarnituur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan