Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Amersfoort

Details over dit uitje

Geniet bij het Walking Dinner van Amersfoort Excursies in Amersfoort van een 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze én van de prachtige stad.

Amersfoort Excursies biedt u heerlijk dineren én na iedere gang vertrekt u samen met de gids voor de volgende stadswandeling.

Hij of zij kent namelijk alle mooie plekken van de Keistad zodat u niet alleen lekker eet, maar ook nog is wat opsteekt!

Een hele avond met je collega's uit eten hoeft geen ellenlange zit te zijn. Op deze wijze dineert u voortreffelijk en ziet u de mooiste plekjes van Amersfoort. Deze tweede stad van de provincie Utrecht is zeker een bezoekje waard. Het historische centrum bevat een schat aan bezienswaardige monumenten.

Zo mag u de Koppelpoort en de Onze-Lieve-Vrouwentoren niet missen. Bijkomend voordeel is dat u niet bang hoeft te zijn voor de weegschaal, want u krijgt lichaamsbeweging genoeg!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht in het eerste restaurant
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht in het tweede restaurant
21.00 - 22.00 Rondleiding
22.00 - 22.30 Nagerecht in het derde restaurant

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan