Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding Mondriaanhuis – Lunch – Wie is de Rat spel in Amersfoort

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding Mondriaanhuis – Lunch  – Wie is de Rat spel in Amersfoort

Kom naar de Keistad en combineer 2 arrangementen een Rondleiding in het Mondriaanhuis en Wie is de-Rat spel met een lunch.

Uw dagje uit in deze gezellige stad wordt er een stuk leuker van!

Onderstaande tijdsindicatie is uiteraard indicatief en kan geheel op uw wensen worden aangepast.

11.00 - 12.00 Rondleiding Mondriaanhuis

De kunstenaar Piet Mondriaan is wereldberoemd. Deze bekende kunstenaar werd geboren hier in Amersfoort, op een locatie waar momenteel schitterende tentoonstellingen zijn ingericht over zijn werk en leven.

Tijdens deze rondleiding door het Mondriaanhuis neemt een professionele gids van Amersfoort Excursies u mee naar de leefwereld van één van de grootste Nederlandse avant-garde kunstenaars.

12.00 - 13.00 Lunch

Even pauzeren en genieten van een uitgebreide lunch in één van de gezelligste horeca-etablissementen in het centrum van Amersfoort. Nieuwe energie opdoen voor het leukste spelprogramma van Amersfoort!

13.00 - 16.00 Wie is de Rat Spelprogramma

Dit spel van Amersfoort Excursies wordt in Amersfoort gespeeld met maar één ding in het achterhoofd: iemand van u zal de door uw gezelschap uit te voeren opdrachten proberen te saboteren. Het is dan ook belangrijk om dit 'zwarte schaap' zo snel als mogelijk te identificeren.

Het spel wordt gespeeld in verschillende teams die allemaal leuke, spannende en komische opdrachten gaan uitvoeren in de stad. Ondertussen probeert de Rat uw team dwars te zitten met gekke fratsen en manipulaties. Er wordt gestreden om een prachtige hoofdprijs en wie de Rat kan identificeren is spekkoper!

Inclusief:
  • Privé-rondleiding Mondriaanhuis
  • Uitgebreide lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 Drankjes tijdens het spel
  • Leuke prijs voor de beste rat en het beste team
  • e boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit dagarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amersfoort starten de arrangementen van Amersfoort Excursies?
Veel uitjes starten in de buurt van het Lieve Vrouwenplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Amersfoort Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Amersfoort Excursies eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Amersfoort Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Keistad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Amersfoort Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Amersfoort Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Amersfoort Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan