Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding Mondriaanhuis – Lunch – Wie is de Rat spel in Amersfoort

Details over dit uitje

Kom naar de Keistad en combineer 2 arrangementen een Rondleiding in het Mondriaanhuis en Wie is de-Rat spel met een lunch.

Uw dagje uit in deze gezellige stad wordt er een stuk leuker van!

Onderstaande tijdsindicatie is uiteraard indicatief en kan geheel op uw wensen worden aangepast.

11.00 - 12.00 Rondleiding Mondriaanhuis

De kunstenaar Piet Mondriaan is wereldberoemd. Deze bekende kunstenaar werd geboren hier in Amersfoort, op een locatie waar momenteel schitterende tentoonstellingen zijn ingericht over zijn werk en leven.

Tijdens deze rondleiding door het Mondriaanhuis neemt een professionele gids van Amersfoort Excursies u mee naar de leefwereld van één van de grootste Nederlandse avant-garde kunstenaars.

12.00 - 13.00 Lunch

Even pauzeren en genieten van een uitgebreide lunch in één van de gezelligste horeca-etablissementen in het centrum van Amersfoort. Nieuwe energie opdoen voor het leukste spelprogramma van Amersfoort!

13.00 - 16.00 Wie is de Rat Spelprogramma

Dit spel van Amersfoort Excursies wordt in Amersfoort gespeeld met maar één ding in het achterhoofd: iemand van u zal de door uw gezelschap uit te voeren opdrachten proberen te saboteren. Het is dan ook belangrijk om dit 'zwarte schaap' zo snel als mogelijk te identificeren.

Het spel wordt gespeeld in verschillende teams die allemaal leuke, spannende en komische opdrachten gaan uitvoeren in de stad. Ondertussen probeert de Rat uw team dwars te zitten met gekke fratsen en manipulaties. Er wordt gestreden om een prachtige hoofdprijs en wie de Rat kan identificeren is spekkoper!

Inclusief:
  • Privé-rondleiding Mondriaanhuis
  • Uitgebreide lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 Drankjes tijdens het spel
  • Leuke prijs voor de beste rat en het beste team
  • e boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit dagarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan