Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch in Amersfoort

Details over dit uitje
Speurtocht Brunch in Amersfoort

Voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje in Amersfoort is de Speurtocht Brunch van Amersfoort Excursies de ideale afwisseling tussen lekker eten en het ontdekken van de stad, Van de Lange Gracht tot de Koppelpoort, u ontdekt tijdens deze speurtocht de leukste verhalen en weetjes over de diverse bezienswaardigheden van de stad. Na elke wandeling ontvangen wij u in een ander restaurant waar de volgende verrassing op u staat te wachten.

Wij ontvangen u op een gezellige locatie voor het eerste lekkere gerecht van deze brunch! Onze begeleider zal u een mooie oude stadskaart overhandigen en een vragenlijst. Uw gehele gezelschap wordt daarna verdeeld in teams of koppels en elk team gaat apart op stap. Het is dus de bedoeling dat u aan de hand van de stadskaart verschillende bezienswaardigheden bezoekt en ons vragen zo goed mogelijk beantwoord. Na deze eerste kennismaking met Amersfoort volgt al snel het hoofdgerecht in een ander voortreffelijk etablissement. Daarna volgt deel twee van uw speurtocht.

Los samen met uw team de pittige vraagstukken en opdrachten zo snel mogelijk op om daarna aan het overheerlijke dessert te beginnen. Wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen… Toch??

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in drie restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan