Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Rally in Amersfoort

Details over dit uitje

Een spectaculaire Scooter Rally van Amersfoort Excursies in de drukte van de Keistad. Vergeleken met onze scooterrally is Parijs-Dakar een peulenschil.

Amersfoort Excursies heeft voor ieder duo een prachtige nostalgische scooter, waarmee u van start gaat kan gaan in deze dwaze rally door de Keistad!

Op weg door de stadswoestijn zal u er vaart achter moeten zetten. Uw concurrentie is namelijk druk bezig de finish als eerste te halen! U moet diverse checkpoints zien te bereiken aan de hand van informatie die door ons aan u wordt doorgegeven.

Een onmisbare navigator zit achterop dus u heeft geen TomTom meer nodig. U moet ook nog wat bijzondere opdrachten uitvoeren, wie niet kan multitasken is zeker in het nadeel.

Als u bijna uitgeraasd bent stoppen we even voor een lekkere kop koffie. Uw tijd tikt evenwel door maar het is goed om even uit te rusten. Het team dat uiteindelijk de meeste opdrachten correct heeft uitgevoerd en als eerste over de finish komt, heeft gewonnen!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Lunchpakket
  • 2 Drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op:

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 16 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Tip:

Tegen een meerprijs van € 22,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Beleef ook bij Amersfoort Excursies uw activiteiten, afdelingsuitje, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitstapje, boottocht, evenement, groepsactiviteit, groepsuitjes, kroegentocht, paaldansen, personeelsfeest, speurtochten, steptocht, teambuilding, teamuitje, uitjes, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en workshops in Amersfoort.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan