Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in de Keistad

Details over dit uitje

Speuren mét wedstrijdelement: Strijd in de Keistad is een speurtocht van Amersfoort Excursies, waarin u in teams een route door Amersfoort's centrum maakt.

Ondertussen zult u allerlei leuke vraagstukken op moeten lossen. Het meest creatieve team ontvangt van ons de enige echte felbegeerde hoofdprijs!

U krijgt van ons een boekje mee met routebeschrijving en opdrachten en natuurlijk iets lekkers voor onderweg. Uiteraard bent u geheel vrij om tijdens het spel een conversatie aan te knopen met een nietsvermoedende voorbijganger, om zo nog wat extra informatie over Amersfoort te weten te komen.

Met al zijn straatjes, steegjes en monumenten is Amersfoort prima geschikt voor een enerverende speurtocht met familie, vrienden of collega’s.

Natuurlijk doet u uw best om als beste uit de bus te komen, dus niet verdwalen, alle opdrachten zo compleet mogelijk oplossen en gebruik uw fantasie!

Halverwege deze tocht doet u een gezellige kroeg aan en gaat u vrolijke smartlappen zingen. U mag zelf de accordeon ter hand nemen en uw geheim gehouden talenten bloot geven!

We eindigen natuurlijk met het uitreiken van de hoofdprijs. Niet alleen uw resultaten in de speurtocht tellen mee, maar zeker ook uw zangtalent!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 Drankjes
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan