Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game in Amersfoort

Details over dit uitje

Amersfoort Excursies komt met het meest bijzondere vrijgezellenuitje in Amersfoort dat je maar kunt bedenken: de virtuele game The Wedding Planner.

Hopelijk gebeurt dit niet tijdens het echte huwelijk, maar bij dit spel heeft de ceremoniemeester er toch echt een rotzooi van gemaakt.

Het duurt nog maar 24 uur voordat de bruid en de bruidegom elkaar het Ja woord zullen geven, en nu blijkt er vrijwel nog niets geregeld te zijn! Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken!

Het gezelschap wordt verdeeld in een aantal teams, en in teamverband gaan jullie deze virtuele game spelen in de binnenstad van Amersfoort. Met behulp van een tablet worden jullie door de hele stad geleid.

Het doel van deze hypermoderne game is om zoveel mogelijk munten te verzamelen en hiermee de zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk. Hierbij kun je denken aan de ringen, de jurk, de taart etc. Dit dient vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Maar schiet op, er is geen tijd te verliezen!

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de limousine chauffeur en de fotograaf. Maar kijk uit, ook de vervelende exen van de bruid en bruidegom lopen rond in de stad. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Ontwijken dus!

Aan het eind van de middag wordt, onder het genot van een welverdiend drankje, het winnende team gehuldigd. Of de bruiloft nou leuk wordt of niet, dit vrijgezellenuitje zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 Drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een mannelijke variant: ‘The Hangover’.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan