Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Amersfoort

Details over dit uitje
Walking Brunch amersfoort

De historische binnenstad van de Keistad is een lust voor het oog. In de Walking Brunch brengt de gids van Amersfoort Excursies u langs de mooie plekjes.

Deze tweede stad van de provincie Utrecht is zeker een bezoekje waard. Het historische centrum bevat een schat aan bezienswaardige monumenten. Zo mag u de Koppelpoort en de Onze-Lieve-Vrouwentoren niet missen.

Aan het verbale talent van onze begeleider hoeft u zeker niet te twijfelen. Loop met hem of haar mee en hoor leuke anekdotes en verhalen over dit bekende historische centrum.

Omdat u van een beetje tour ook erg hongerig wordt, hebben wij voor u drie restaurants gereserveerd, waar u diverse gerechten kan bestellen. Deze brunch zorgt dan ook voor wat variatie en vertier, dus dat wordt genieten!

Deze culinaire stadswandeling maakt uw dag tot een succes. Maak het zelf eens mee!

Eet smakelijk!

Programma-indicatie:

13.00 - 13.45 Voorgerecht
13.45 - 14.45 Rondleiding
14.45 - 15.30 Hoofdgerecht
15.30 - 16.30 Rondleiding
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan