Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking & Floating Brunch in Amersfoort

Details over dit uitje
walking and floating brunch

Bij Amersfoort Excursies geniet u tijdens de Walking & Floating Brunch in drie etappes van een originele culinaire ontdekkingstocht door het centrum van de Keistad.

Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes voor gezelschappen die willen eten, varen en van een vakkundige gids bebruik willen maken! Tijdens de Walking & Floating Brunch Amersfoort komt u geheel aan uw trekken!

U verzamelt in het eerste restaurant voor een eersteklas voorgerecht waarna onze gids u een uur zal rondleiden in het mooiste gedeelte van de stad. Fraaie anekdotes over de historie van Amersfoort komen in rap tempo voorbij. U ziet prachtige grachtenpanden en bekende monumenten en loop langzaam naar het volgende restaurant waar weer het volgende culinaire hoogtepunt op u staat te wachten.

Na het hoofdgerecht nemen wij u aan boord van onze comfortabele rondvaartboot zodat u vanaf het water het centrum van een andere kant kunt bekijken. De kapitein kent de vaarwegen op z´n duimpje en brengt u zonder enige moeite weer naar de volgende locatie. Daar treft u een dessert van topkwaliteit zoals u van Amersfoort Excursies gewend bent!

Programma:

13.00-14.00 voorgerecht
14.00-15.00 rondleiding
15.00-16.00 hoofdgerecht
16.00-17.00 rondvaart
17.00-17.30 dessert

Inclusief:
  • Privé boot
  • Professionele gids
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • Bediening aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (exclusief BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeprekt kunt genieten van bier, huiswijn, fris, koffie, thee. En... zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan