Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stamppot Winter Cruise in Amersfoort

Details over dit uitje

De Stamppot Winter Cruise van Amersfoort Excursies is voor iedereen, die liefhebber is van de stevige Hollandse pot en het centrum van Amersfoort ontspannen wil bekijken.

Lekker eten aan boord van een goed uitgerust schip, met aan het roer een bewust onbeschonken kapitein en een prachtige omgeving om te bekijken? Stap aan boord! Hoe langer de boottocht duurt, des te dieper we in het water liggen en des te meer bruggen we ongehinderd kunnen passeren. Je moet er maar opkomen!

Geniet van ons heerlijke diner en aanschouw het winterse stadslandschap van Amersfoort, de prachtige grachten en de tientallen rijksmonumenten. Laat u comfortabel meevoeren over de Oudegracht van Amersfoort. Bij dichtgevroren grachten wordt voor deze tocht een passend alternatief gevonden. Maar de stamppot blijft een vast onderdeel!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Uitgebreid stamppot-diner
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Wintercruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van dit arrangement reserveren maar wel inclusief schipper natuurlijk! Informeer naar de mogelijkheden!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan