Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette met Butler

Details over dit uitje
etiquette-workshop-diner

Groepsuitje of bedrijfsuitje in Amersfoort in stijl organiseren? Etiquetteregels zijn de smeerolie van elke sociale happening. 'Hoe heurt het eigenlijk?' dat is de centrale vraag waar het tijdens deze workshop Etiquette met butler van Amersfoort Excursies om draait. We nemen jullie mee naar een gezellige locatie waar onze butler in rokkostuum aan jullie gaat uitleggen aan welke regels je tegenwoordig allemaal moet voldoen.

Tijdens de workshop Etiquette staan onder andere onderwerpen als kennismaken met mensen, tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en hoffelijkheid op het programma. Hoffelijkheid, ja, echt zoiets wat tegenwoordig nog wel eens vergeten wordt. Hou je nog steeds de deur open voor een dame? Ga je naar het toilet of naar de WC? Hoe hou je een conversatie goed op gang? Het zijn van die dingen die je gewoon kunt leren.

Na afloop van de workshop ontvangen jullie ook een prachtig etiquettecertificaat!

Het is ook mogelijk om deze workshop te volgen in combinatie met bijvoorbeeld een lunch of een diner. Op deze manier ervaren jullie meteen hoe je daadwerkelijk moet eten en drinken volgens de meest recente etiquetteregels.

Ook kan onze butler bij jullie thuis langskomen of op een zelfgekozen locatie de workshop verzorgen. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatiehuur
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

De workshops van Amersfoort Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. Jullie kunnen altijd voor minder personen boeken als je bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan