Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Amersfoort

Details over dit uitje

Amersfoort Excursies heeft drie restaurants in de Keistad geselecteerd, waar u ontspannen met de gids naar toe fietst in de Biking Brunch en waarbij u ondertussen geniet van de mooie verhalen.

Zo leert u niet alleen de stad ontdekken, maar weet u meteen waar de lekkerste gerechten te halen zijn!

Door het enthousiasme van onze professionele gidsen komt u onderweg van alles te weten over de bekendste monumenten van de Keistad en stapt u zo nu en dan eens af voor een culinaire verrassing.

Of het nu een gezellig restaurantje is bij de Koppelpoort of een exquise verrassing op het Lieve Vrouwekerkhof, de weg er naar toe is bezaaid met fraaie verhalen over deze historische stad, de cultuur en het Amersfoortse leven. Daarnaast zorgt het ook nog, niet geheel onbelangrijk, voor de broodnodige beweging!

Geniet van een heerlijk arrangement, vol culinaire intermezzo’s en interessante verhalen over onze prachtige Keistad! Veel plezier!

Programma-indicatie:

12.00 – 13.00 Voorgerecht
13.00 – 14.00 Fietstocht deel 1
14.00 – 15.00 Hoofdgerecht
15.00 – 16.00 Fietstocht deel 2
16.00 – 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Amersfoortse ‘Biking Brunch’ Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan