Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bonbon Workshop – Diner in Amersfoort

Details over dit uitje
bonbon workshop

Een heerlijke culinaire verrassingscombinatie voor een uniek dagje uit in Amersfoort. Maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een culinair feest en doe mee aan de Bonbon Workshop van Amersfoort Excursies en geniet daarna van een voortreffelijk 3-gangen diner.

16.00 - 18.00 Bonbon Workshop

Pralineren is creatief omgaan met de lekkerste ingrediënten. Maar voordat u mag proeven, gaat u aan de slag onder leiding van onze eigen bonbonkenner die u van alles zal vertellen over dé methode om een lekker chocolaatje te maken. Hoe krijgt u de luchtbelletjes uit de bonbon? Welke vullingen bestaan er eigenlijk allemaal voor bonbons? Deze en nog vele vragen worden door uw begeleider van vandaag van enthousiast commentaar voorzien.

18.15 - 20.30 Dineren

Uw culinaire ontdekkingsreis gaat maar door. Na het leren pralineren geniet u van een 3-gangen diner in een gezellig restaurant. Na afloop kunt u natuurlijk de koffie nuttigen met weer andere chocolaatjes!

Tip:

Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maakt u gebruik van ons drankarrangement, zodat u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Lekkere bonbons ingrediënten
  • Koffie en thee
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Amersfoort Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan