Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Amersfoort – Tablet City Game

Details over dit uitje
kolonisten amersfoort

Zin in een avontuurlijke City Game in het centrum van Amersfoort met vrienden, familie of collega's? De Kolonisten van Amersfoort haakt in op het populaire bordspel 'Kolonisten van Catan'. U gaat als team op zoek naar grondstoffen om in Amersfoort de kolonie van uw dromen op te bouwen. Door gebouwen en plekken in te sluiten verzamelt u grondstoffen en kunt u uw geplunderde buit verhandelen en nog veel meer rijkdom verzamelen.

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en steden te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Via de tablets krijgt u zicht op de 'vruchtbare' gebieden in Amersfoort, de plekken waar echt iets te halen valt. Elk team probeert de ander voor te zijn en zal binnen de tijd ook allerlei leuke foto-opdrachten moeten uitvoeren. Het beste team ontvangt uiteindelijk een prachtige prijs en de eeuwige roem! Krijgt u al zin in dit spelprogramma? Het avontuur wacht op u......

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een Drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Amersfoort Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan