Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De KutCake Workshop

Details over dit uitje
kutcake workshop

Zet je vrijgezellenfeest of verjaardag in Amersfoort even ludiek op de kaart met de KutCake Workshop van Amersfoort Excursies. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in Amersfoort waar onder deskundige begeleiding de lekkerste.....cakejes worden gemaakt. Het centrale thema is het vrouwelijk geslachtsdeel dat, zoals jullie wellicht al weten, in een grote variëteit aan vormen kan worden gebakken en versierd.
Uiteraard beginnen we even met wat uitleg over de diverse ingrediënten die voor een goed ontworpen kutje van groot belang zijn. Als je in een lachstuip schiet, geen probleem, wij hebben al eerder deelnemers moeten wegdragen. Na de workshop volgt een verrassende kutquiz waarin jullie kennis over 'den flamoes' eens goed op de proef wordt gesteld. De bekende Vlaamse schrijver Herman Brusselmans had als 'Belgisch befkampioen' graag aanwezig willen zijn om zijn licht te laten schijnen over dit bijzondere onderwerp, maar moet vanwege relationele redenen afzeggen.

Deze KutCake Workshop komt zeker als vrijgezellenfeestje of verjaardagsfeestje goed uit de verf. Wie creëert het meest creatieve kutcakeje en wie begint gelijk te blozen? Neem je cakeje mee naar huis en laat 'm aan je vriend of vriendin zien!

Inclusief:
  • Een hilarische anatomieles
  • Een visuele reis door de 'kutgeschiedenis'
  • Een workshop kutje kleien
  • Twee cakejes om mee naar huis te nemen
  • Een kutquizje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

- Een persoonlijke uitnodiging voor de jarige of vrijgezel
- Een kutfeestje, inclusief DJ
- Een workshop kutshaken
- Een overheerlijke kuttaart
De workshops van Amersfoort Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. Jullie kunnen altijd voor minder personen boeken als je bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan