Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Amersfoort

Details over dit uitje

Speel in Amersfoort de Empire City Tablet Game: een uitdagend virtueel en hypermodern spel van Amersfoort Excursies, dat Europa razendsnel verovert.

Geen zin in een standaard spelprogramma in de stad? Deze game, waarbij teambuilding voorop staat, is dan wat u zoekt!

U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het Misdaadspel. Maak uw borst maar nat!

Hoe werkt de Empire City Game? U bent de manager van een vastgoedkantoor en u heeft één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie, dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Tijdens dit spannende spel krijgen de verschillende teams meerdere GPS tablets en portofoons mee op pad. Op de tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille.

Klinkt misschien simpel, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

U heeft tijdens het spelprogramma ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team nog even extra haar best moet doen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race, waarbij de eindsprint zeker bepalend kan zijn. Ook uw kennis over Amersfoort wordt getest.

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 Drankje
  • GPS Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan